Haberler

Adanaspor'da Hedef Süper Lig

Tff 2. Lig Yükselme Grubu'nda Şampiyon Olarak Bank Asya 1. Lig'e Yükselen Adanaspor'un Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Önümüzdeki Sezon Süper Lig İçin Mücadele Edecek Bir Ekip Kuracaklarını Söyledi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda şampiyon olarak Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adana spor'un kulüp başkanı Bayram Akgül, önümüzdeki sezon Süper Lig için mücadele edecek bir ekip kuracaklarını söyledi.

Akgül, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında yaptığı açıklamada, dün bir televizyon programında nahoş olaylar yaşandığını hatırlatarak, Başkan Öztürk'le aralarında bir problem olmadığını ifade etti.

Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adana spor'un, Adana'nın gururu olduğunu vurgulayan Akgül, "Önümüzdeki sezon Süper Lig için mücadele edecek bir ekip kuracağız" dedi.

Seyhan Belediyesi'nin geçen süreçte kulübe imkanları ölçüsünde elinden gelen yardımı yaptığının altını çizen Akgül, şöyle devam etti:

"Belediye Başkanımız Azim Öztürk, bugünden itibaren desteklerini artırarak devam ettireceklerini taahhüt ettiler. Oluşturacağımız takım için bize her türlü yardımı yapacakları sözünü verdiler. Adana spor camiası olarak devletin bir görevlisini, hele hele bir belediye başkanını karşımıza almamız söz konusu olamaz." Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de, kapanma noktasına gelen ve küllerinden yeniden doğarak Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adan spor'la gurur duyduklarını ifade etti.

Geçen süreçte Adana spor'a belediye olarak ellerinden gelen yardımı yaptıklarına işaret eden Öztürk, "Kulüp kapanma noktasına gelince Seyhan Belediye spor'un adını Adan spor yaptık. Play-Off'a kaldık. Bu süreçte Bayram Akgül takıma sahip çıktı. Bütün gücümüzle yanlarında olacağımızı söyledik. Seyhan Belediyesi olarak Adana spor'un başarısı için büyük çaba sarfettik. Kulüp yönetimi, yönetim kurulu toplantılarını Seyhan Belediyesi'nde yaptı. Gelinen noktada bu başarı elde edildi" diye konuştu.

"Ortada bütçe yokken, bütçenin yüzde 50'sini karşılarım demek afakidir" diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seyhan Belediyesi spor fonunun yüzde 57'sini Adanaspor'a, geri kalanını amatör kulüplere aktardık. Yeterli mi? Yeterli değil. Bayram Akgül başkanlığında Adanaspor şampiyon oldu. Şampiyon takımımızın başarısının önümüzdeki yıl da devam edeceğini umuyoruz. Artık tartışmalara fırsat vermemeliyiz. Adanaspor'a elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Osman Yereşen Tesisleri'nin tahsisi konusundaki süreci yeniden başlatacağız ve Adanaspor'un tesis sorununu çözeceğiz. Bayram Akgül Adanaspor'un emrinde oldu, biz de onların emrinde olacağız." Kısır çekişmelerle başarıya gölge düşürülmemesi gerektiğinin altını çizen Öztürk, "İnşallah şehrin diğer takımı Adana Demirspor da Ekstra Play-Off'ta başarılı olacaktır ve Bank Asya 1. Lig'e yükselecektir. Bu tatlı rekabet ortamı devam edecektir" şeklinde konuştu.

Öztürk, Adanaspor'un Süper Lig'e çıkması için seferber olacaklarını, Adana'da bu bilincin oluşturulması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

(MT-S) 20.05.2008 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title