Haberler

Adana'daki Besici Cinayeti Davası Ertelendi

Güncelleme:

Adana'da bir otomobilin bagajında, iple boğularak öldürülmüş halde bulunan Mehmet Nuri Delibaş'ı öldürdüğü öne sürülen 2'si firari 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Adana'da bir otomobilin bagajında, iple boğularak öldürülmüş halde bulunan besici Mehmet Nuri Delibaş'ı (37) öldürdüğü öne sürülen 2'si firari 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Ali Önal, Vakıf Reşit Efe, tutuksuz Halil Yiğit ve avukatları katıldı.Tarsus Cezaevi'nde tutuklu sanıklar Ayşe Özgün ve Hanife İbili de, SEGBİS yöntemiyle ifade verdi.

"ORTAĞINDA ÇIPLAK FOTOĞRAFI VARMIŞ"

Duruşmada, mahkeme başkanı, Aksaray Ağır Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifadesi alınan kadın tanık F.C.'nin "Mehmet ile arkadaştık.

Bir kişide çıplak fotoğrafının olduğunu söyledi. Bu yüzden sıkıntı içinde olduğunu belirtiyordu. Bu kişinin ortağı olduğunu da söylemişti" diye ifade verdiğini aktardı.

KARISI: "ORTAĞI YOKTU" DEDİ

Konu hakkında görüşleri sorulan maktulün eşi Aysel Delibaş, tanığı tanımadığını, bildiği kadarıyla eşinin ortağının olmadığını söyledi.

Oğlu İzzet Delibaş da "Tanığı tanımam. Benim bildiğim kadarıyla babamın bir ortağı yoktu. Ancak, sanıklardan Halil Yiğit'e 'ortağım' diye hitap ettiğini biliyorum." diye ifade verdi.

Sanıklardan Ayşe Özgün ise, SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılıp, yazılı savunma hazırladığını belirterek, "Ben daha önce kendimi tam olarak anlatamadım. İfademi hazırlayıp dosyaya göndermek istiyorum. Cumhuriyet Savcısına da ifade vermek istiyorum." dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına, haklarında yakalama kararı bulunan firari sanıklar Melik Karakaş ve Fırat Karakaş'ın yakalanmalarına karar veren mahkeme, tanık kadın F.C.'nin tekrar SEGBİS yöntemiyle mahkemede dinlenmesini kararlaştırıp duruşmayı erteledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Özgün Ali Önal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title