Haberler

Adana'da Zincirleme Trafik Kazası: 5 Ölü, 7 Yaralı

Güncelleme:

Adana'nın Pozantı İlçesi'nde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Adana'nın Pozantı İlçesi'nde katliam gibi kaza meydana geldi. 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

ARAÇLAR YANMAYA BAŞLADI

Kaza, saat 18.30 sıralarında Adana-Ankara Otoyolu Akçatekir Mahallesi yakınlarında bölge halkı tarafından 'Kanlı Viraj' olarak adlandırılan yerde meydana geldi. Pozantı yönüne giden sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 VM 121 plakalı kamyon, önünde seyir halindeki 27 VA 005 plakalı otomobili altına alarak sürükledi. Otomobilin alev alması sonucu, her iki araç da yanmaya başladı. Bu sırada arkalarından gelen 05 EZ 711 plakalı bir kamyonet ise önce kamyona, sonra da yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

YANARAK CAN VERDİLER

Kazada, otomobildeki Büşra Özdemir, Döne Özdemir, Ali Tayfun Özdemir ile kamyonda bulunan Ahmet Duran yanarak can verirken, Mustafa Sazlık ise kamyonette sıkışarak öldü. Yoldaki diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine, itfaiye, polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Araçları söndüren itfaiye ekipleri, yanmış cesetleri güçlükle çıkartırken, kazada yaralanan Tolgahan Özdemir, Ramazan Özdemir, Kadir Cengizhan Tekcan, Yunus Emre Tekcan, İbrahim Tekcan, Selman Hacet ve Osman Taşkın ise ambulanslarla Pozantı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Cenazeler ise Pozantı Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

İşte kaza sonrası dehşet veren kareler:



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayfun Özdemir Pozantı 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

alevi kürt:

Bizim ülkede radal yok ceza yok polis disiplinli değil bu konularda.olan şey rüşvet hırsızlık.var.AKP.yatıyor.

21
30
yanıtYanıtla
Hakliyim da dinleyen yok:

Soforlerimiz sütten çıkmış akkasik.hiç suçları yok. Olan yanında oturup ona güvenen e oluyor.

yanıt1
yanıt0
BIRISI:

Adana Kebap

0
11
yanıtYanıtla
sardarlyaMobil-ANDROID:

adana

2
9
yanıtYanıtla
persiyus:

başkan yaptırsaydınız olmazdı bu feelaketler

0
8
yanıtYanıtla
Stuttgart69:

Sana kuş beyni taksalar ters uçarsın dingil

yanıt6
yanıt0
hakann:

YAZIK

3
0
yanıtYanıtla
aga:

dayı otobanmı burası bılen bı yazsın

3
0
yanıtYanıtla
kara türk Mobil-ANDROID:

alevi kürt adıyla yazan çok bilmiş sözlerim sana. polise iftira atıpta kendin gibi adi konuma düşürmeye çalışma.herkes biliyor kimin ne olduğunu. ulan sokaktaki polis kimlik sorsa isya ediyonuz burada ileri geri konuşup milletin canını sıkma.

1
1
yanıtYanıtla
KadirMobil-IOS:

Allah rahmet etsin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title