Haberler

Adana'da 'Kısa Film' Ödülleri Dağıtıldı

Adana'da, 25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'nde Uluslararası Kısa Film, Ulusal Öğrenci Filmleri ve Adana Kısa Film yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri, törenle dağıtıldı.

Adana'da, 25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'nde Uluslararası Kısa Film, Ulusal Öğrenci Filmleri ve Adana Kısa Film yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri, törenle dağıtıldı.

75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde gerçekleşen ödül törenin sunuculuğunu Oylum Talu yaptı. Törende ilk olarak 110 ülkeden 3 bin 111 başvurunun yapıldığı ve 45'inin ana jürinin önüne çıkmaya hak kazandığı Uluslararası Kısa Film Yarışması'nın ödülleri verildi. Yarışmada ödül alan filmler ve yönetmenler şöyle

Kurmaca dalında en iyi film Grandfather Yönetmen Amar Kaushik

Deneysel Dalda En İyi Film If The World Spinned Yönetmen Leonardo Martinelli

Canlandırma Dalında En İyi Film The Voice Over Yönetmenler Claudia Cortes Espejo, Lora D'Addazio, Mathilde Remy

Belgesel Dalda En İyi Film Memorandum Yönetmen Jennifer Lara

Mansiyon Ödülü Bitter Sea Yönetmen Fateme Ahmadi

EV ARKADAŞLARI ÖDÜL ALDI

9 filmin seçici kurul tarafından izlendiği Adana Kısa Film Yarışması'nda ödüle layık görülen Çukurova Üniversitesi öğrencileri Ümit Genç ve Kerem Sürmeli'nin ev arkadaşı olması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada ödül alan filmler ve yönetmenler

Orhan Kemal Birincilik Ödülü Yıkık Kentler Senfonisi Yönetmen Kerem Sürmeli

Yaşar Kemal İkincilik Ödülü Sınıf Yönetmen Elif Parlak

Muzaffer İzgü Üçüncülük Ödülü Taşköprü'yü Kim Yaptı Yönetmen Ümit Güç

ULUSAL ÖĞRENCİ FİLMLERİ YARIŞMASI

28 filmin seçici kurul tarafından izlendiği yarışmada ödüle layık görülen film ve yönetmenler

En İyi Kurmaca Film Her Şey Yolunda Yönetmen Metehan ŞereflioğluDokuz Eylül Üniversitesi

En İyi Deneysel Film Cehman Yönetmen Müfit GüzelMersin Üniversitesi

En İyi Canlandırma Film 3 Duvar Yönetmen Aysun KaraosmanMarmara Üniversitesi

En İyi Belgesel Film Kurbağa Avcıları Yönetmen Batuhan KurtDokuz Eylül Üniversitesi

Jüri Özel Ödülü Çalıkuşu Yönetmen Esra YıldırımSelçuk Üniversitesi

Jüri Özel Ödülü Giderayak Yönetmen Özgür Cem Aksoy Dokuz Eylül Üniversitesi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Yönetmen Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title