Haberler

Adana Btü'de Akademik Aşama ve Genel Kurul Toplantısı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Yeşiloba Yerleşkesinde 2015 Akademik Aşama ve Genel Kurul Toplantısı düzenlendi.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Yeşiloba Yerleşkesinde 2015 Akademik Aşama ve Genel Kurul Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya başta Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, enstitü ve yüksekokul müdürleri ile akademik ve idari personel katıldı.

Programın açılış konuşmasını Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Kola yaptı. Doç. Dr. Kola konuşmasında ilk günkü heyecanı hala hissettiklerini ve çalışmalarına aynı heyecan ve kararlılıkla devam ettiklerini söyledi. Doç. Dr. Kola, daha sonra eğitim-öğretim alanında yapılan faaliyetler, lisans ve lisansüstü eğitimlerindeki açılan programlar ve öğrenci sayıları hakkında bilgilendirici bir sunum yaptı.

Doç. Dr. Osman Kola'nın ardından söz alan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Aksu Çam, yaptığı sunumda yayın ve teşvik programı kapsamında Adana BTÜ'de yapılan bilimsel faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Aksu Çam, yayınlanan proje, makale ve kitap sayılarını, bölümlere ve akademisyenlere göre dağılımını gösteren geniş kapsamlı bir sunum yaptı.

Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, toplantıda yaptığı konuşmada elde edilen başarılarda birlik ve beraberlik içinde çalışmanın etkili olduğuna vurgu yaptı. Prof. Dr. Ersoy, "Üniversitemizin kurucu unsurları olarak birlikte önemli işler yaptık. Açılan bölümlerimizde yeterli sayıda kontenjan ile yüzde yüz İngilizce eğitim veriyoruz. Her alanda akredite oluyoruz. Eğitim ve kurslarla Adana'ya ve bölgemize katkı sağlıyoruz. Kampüsümüz hızla yükseliyor. Uluslararasılaşma yolunda ikili anlaşmalarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Anlatmakla bitmeyecek daha birçok projeyi hayata geçirdik. Bunları hep birlikte yaptık. İleride bu üniversitenin kurucuları olarak gurur duyacağız. Akademik aşama kaydeden ve bilimsel çalışma yapan akademisyenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından akademik aşama kaydeden akademisyenlere belgeleri verilirken, bilimsel çalışma yapan akademisyenlere de teşekkür plaketi verildi. Plaket ve belgeleri Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu takdim etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Fazıl Özsoylu Adem Ersoy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title