Haberler

Adalar Motorunda Dehşet! Yolcuyu Güverteden Attı!

Güncelleme:

İstanbul'da Beşiktaş - Adalar seferi yapan Mavi Marmara Kooperatifi'ne ait motorun kaptan köşkünden gelen yüksek seslerden rahatsız olan bir yolcu, kaptanı uyardı. Kaptan, önce yolcuyu gemiden kovdu. Ardından yolcunun kolunu bükerek güvertedeki merdivenlerden aşağı kata attı.

İstanbul'da Beşiktaş ile Adalar arasında sefer yapan Mavi Marmara Kooperatifi'ne ait yolcu motorunda önceki gün kaptan dehşeti yaşandı. Kaptan köşkünden gelen yüksek sesten rahatsız bir yolcu, müziğin sesini kısması için kaptanı uyardı. Buna sinirlenen kaptan, tarifeli yolcuyu önce kovdu sonra kolunu büküp yakasından tutarak geminin ikinci kat güvertesi merdivenlerinden birinci kata attı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Beşiktaş'tan hareketle 23 Temmuz Pazartesi akşamı 18.30'da Kabataş aktarmalı Heybeliada- Büyükada seferi yapan 'Erke Han' adlı yolcu motorunda yaşanan olay şöyle gelişti:

"BU BENİM GEMİM, BEĞENMEDİYSEN İN"

Tarifeli yolcu motorunda kaptan köşkünden yayılan yüksek sesli müzik yayınından rahatsız olan bir yolcu, müziğin sesini kısması için kaptanı uyardı. Ancak yolcuya beklenmedik bir şekilde tepki veren kaptan"Bu benim gemim, beğenmediysen in" diyerek yanıt verdi.

YOLCUYU GÜVERTEDEN AŞAĞI ATTI

Ardından da hızla yolcunun üzerine yürüyen kaptanın ne olduğunu anlamaya çalışan yolcunun kolunu büküp yakasından tutarak geminin ikinci kat güvertesi merdivenlerinden birinci kata attığı iddia edildi.

KÜFÜR EDİP TEHDİT ETTİ

Bu arada ağza alınmayacak küfürler ettiği öne sürülen ve "Ben seni adada da bulurum" diyerek tehditler savuran kaptanın yolcuyu darp etmeye devam ettiği ileri sürüldü.

İNCELEME BAŞLATILDI

Diğer vatandaşların araya girerek kurtardığı yolcu, hastaneden darp raporu aldıktan sonra polise giderek şikâyetçi oldu. Balat'taki Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nde ifade veren yolcunun şikâyeti üzerine inceleme başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beşiktaş İstanbul Adalar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

sss:

babanın gemisi sanki andaval, ben yolcunu yerinde olsaydım onu gemiden aşağı atardım terbiyesiz hadsiz!

21
0
yanıtYanıtla
SEFA OZEL:

HELALSİN KAPTAN

4
16
yanıtYanıtla
Cevap:

Bir hanzoda burda.

yanıt6
yanıt0
vatan:

DEVLET BÖYLE DAĞDAN İNMİŞ HANZO KAPTANLARIN BÜTÜN İŞ İLİŞKİLERİNİ FES ETMESİ LAZIM. HEM VATANDAŞDAN PARA KAZAN HEMDE DARP ED . NERED ADALET .

18
1
yanıtYanıtla
kantakuzen:

bence yolcu haklı kaptanı alacan aşa verecen taşa olay bu kadar basit adalet yok . . . . . . . . . . . . . . . . ülkesinde lanet olası herşey o kadar berbat ki bir allahımız olsaydı en azından haksızlığa göğüs gererdi ama o bile bizden medet umuyor insanların kendine hayrı yok.

6
11
yanıtYanıtla
SUS:

SENİN İNANCIN ZAYIF, , RABBİMDEN BİLE O DİYE BAHSEDECEK BİR BRYİNİN YORUMLARINA İTİBAR ETMEYİN ARKADAŞLAR

yanıt6
yanıt3
Tercuman:

Kantakuzen ya sana Allahı yanlış tanıtmışlar tanımadığın için saçmalıyorsun yad İlahi mesajlara hiç kulak vermeyenlerdensin bu nedenle olayla ilgili ilahi kaderin ne yazıp çizdiğinden veya çizeceğinden haberin yok kardeşim.

yanıt3
yanıt3
NEREYE GİDİYORUZ:

NEREDE OLURSA OLSUN TOPLUM BİRİLERİNİ ŞİKAYET EDEBİLMEK İÇİN HAZIR KITA OLDU

2
14
yanıtYanıtla
Bilir Kisi:

Kaptan hakli gibi kimse durup dururken saldirmaz yolcuya. Duzgun dille uyarsaydi ozur dilerdi.

2
14
yanıtYanıtla
xxx:

her kim haklı olursa olsun hiç bir şekilde kabakuvvet küfür kullanamazsın.

yanıt2
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title