Haberler

Adaklar 'Mehmetler' İçin Kesildi

Gaziantep’te, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin Bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek amacıyla Gazi Albayrak isimli vatandaş, 5 adak kesti.

Gaziantep'te, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin Bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek amacıyla Gazi Albayrak isimli vatandaş, 5 adak kesti.

8 Şubat Mahallesi 94'üncü Caddede Gazi Albayrak isimli vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin Bölgesinde yaklaşık bir hafta önce başlattığı 'Zeytin Dalı Operasyonuna' destek vermek ve operasyonların başarılı geçmesi için 5 adak kesti. Türk bayrağı ve kurdelelerle süslenen adakların 4 tanesi Rabia işaretini simgeleyen tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek vatan için adanırken, 1 tane ise sınır bölgesinde görev yapan Mehmetçik için kesildi. Çocuklar ise giydikleri askeri üniformaları ve Türk bayraklarıyla adakların yanında bulunarak asker ağabeylerinin yanında olduklarını gösterdi. Albayrak ve yakınları, tekbirler ve dualar eşliğinde kesilen adakların ardından hep birlikte ellerini semada buluşturarak sınırda görev başında olan askerler için dualar etti.

"Askerimizin sağ salim dönemsi için dua ediyoruz"

Gazi Albayrak, askerlerin sadakası ve yapılan operasyonun başarılı geçmesi adına adakları kestiklerini belirterek, "Şuanda Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonunu yapmakta bulunan askerimizin sadakası, operasyonun başarı ile gerçekleştirilip tüm askerimizin sağ salim Türkiye topraklarına dönmesi için bu adaklarımızı, Allah rızası için kesiyoruz. Cephedeki askerimizin de 80 milyonun yanı başında olduğunu ve dualarımızı eksik etmediğimizi bilmelerini isterim. Devletimizin ihtiyaç halinde, 15 Temmuz'da olduğu gibi kanımızla, canımızla tüm vatandaşlarımızın hazır ve nazır bulunduğumuzu beyan eder, devletimizin vermiş olduğu bu kararın destekçisi ve maddi manevi yanında olduğumuzu bildiririz. Son olarak devletimizin ve askerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, bu millet sizinle gurur duyuyor" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title