Haberler

Acun Ilıcalı, uyarılarına gülerek karşılık veren Yunus Emre'yi oyundan ihraç etti

Güncelleme:

94. bölüm fragmanı yayınlanan Survivor 2020'de Yunus Emre ve Berkan oyun esnasında tartıştı. Araya giren Acun Ilıcalı, uyarılarına kulak asmayarak gülen Yunus Emre'yi oyundan diskalifiye etti.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'nin bugün ekrana gelecek olan 94. bölüm fragmanı yayınlandı. Gergin geçen oyun sırasında Yunus Emre ile Berkan arasında tartışma yaşanıyor. Tartışmanın büyümemesi için araya giren Acun Ilıcalı, tavırlarından rahatsız olduğu Yunus Emre'yi oyun alanından dışarı çıkarttı.

"SEN KÖTÜ KELİMELER KULLANIYORSUN, KULLANAMAZSIN"

Açlık ve aile özlemiyle başa çıkmaya çalışan Survivor 2020 yarışmacıları, bugün yayınlanacak olan bölümde lüks villa ve masaj ödülünü kazanmak için kıyasıya rekabet edecek. Agresif tavırlarından dolayı birçok kez Ilıcalı tarafından uyarılan Yunus Emre, Berkan'la tartışırken "Senin gibi efendileri ben iki parmağımda cebimden çıkarıyorum" diyor. Bu sözlerden sonra sinirlerine hakim olamayan Ilıcalı, "Yunus Emre dikkatlice beni dinle. Sen kötü kelimeler kullanıyorsun. Kötü kelime kullanamazsın. Bunu anlamıyor musun sen?" diyerek yarışmacıyı uyardı. Ancak Yunus Emre'nin bu uyarı karşısında gülmesi Acun'u kızdırıyor. Ilıcalı, "Hiç anlamış gibi değilsin. Anlattığımızdan da bir şey anlamıyorsun" diyerek Yunus Emre'yi oyundan ihraç ediyor.

Acun Ilıcalı, uyarılarına gülerek karşılık veren Yunus Emre'yi oyundan ihraç etti

Acun Ilıcalı, uyarılarına gülerek karşılık veren Yunus Emre'yi oyundan ihraç etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (116)

trt44:

ülkemizde o kadar cok ac perişan insan varken hala sizi izleyenlerin aklında peynir kadar beyin yoktur.

16
23
yanıtYanıtla
Pervin:

Yunus emre ye tahammül edemiyorum,bu kadar ,sinir ve itici bir tip survivorda, az geldi,acun acaba insanlari sınır etmek içinmi bu tipleri çağırıyor,aile terbiyesinden yoksun,sevimsiz,basit bir adam

26
7
yanıtYanıtla
kılıç:

yunus emre topluma kötü örnek olacak kadar terbiyeden yoksun neden alınmış .

28
3
yanıtYanıtla
Sencer esen:

Bisey olmaz Boyle davranislari acun sever bakma yin kuru gurultu yaptigina

yanıt4
yanıt5
ref:

sencer doğru söylüyor acuna böyle kavgacı tipler lazım bu seneye kadar birbirleriyle konuşturmuyorlardı el cakma tebrik etme yasaktı bu sene oradakilerin bir coğu uyumlu olunca öyle devam etti

yanıt3
yanıt1
Ali:

Milletin derdine bak.izleyin izleyin uyuyun.acunu zengin edin

19
9
yanıtYanıtla
Ndy:

Kıskanma,senin ne faydan oldu bu millete acun kadar

yanıt6
yanıt6
123 tıp:

Yav he he

yanıt4
yanıt3
Necmettin:

Yarışmayı izliyorum.Keşke izlemeseydim.Eski yarışmalar daha adil idi.Bu yıl bir takımın ruhunu bozan acunu kınıyorum.Takımın iskeletini bozduğu gibi üst üste yaşanan sakatlıklardan dolayı 4 kişi kalan takımı hala ezdirmrye devam ediyor.4 hafta öncesinden kurguyu kurdu.kendi ağzından dinledik.Üç kişi kalan takım olursa yeni takımlsr oluşacak.7 ye 4 yarıştırmaya devam edip 4 kişinin yaşadığı sıkıntıyı ve karşı takımın sevinçlerini sırıtarak seyreden acunu kınıyorum.yazık 4 kişi ile 7 kişi yarışıyor.insaf artık.

9
18
yanıtYanıtla
hasan:

ben acununun paradadan başka düşünmüyor ünlüleri akşam yerindibine soktu ayıp yunus emreyi kovsan nolur akşam gönüllerin hepsini kogman lazım dı ben kızdım kapadım ice laşkalaştı madem arada fark vardı yarışma cıları değiştirdin ozaman ersin sakatlanınca degişlik yapacaktın olmadı acun sen paraya taptın seyretmiyorum adil deyilsin

yanıt2
yanıt2
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title