Haberler

Acun Ilıcalı, Exxen'in aylık ücretinin 9.90 TL olacağını açıkladı

Güncelleme:

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Netflix'e rakip olmak için Exxen adını verdiği bir platform kurdu. Ilıcalı'nın ocak ayında yayın hayatına başlayacak olan platformunda birçok dizi ve yarışma olacak. Platformun yayın ücreti de belli oldu.

AYLIK 9.90 TL

Platformundaki içerikler için 900 milyon TL harcayan Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Exxen'in aylık ücretinin 9.90 olacağını ilk 1 hafta da ücretsiz olacağının müjdesini verdi.

Acun Ilıcalı, Exxen'in aylık ücretinin 9.90 TL olacağını açıkladı

EXXEN'DE HANGİ İÇERİKLER OLACAK?

Exxen'de Hasan Can Kaya, Tolga Çevik, Zeynep Bastık, Enis Arıkan ve Orkun Işıtmak, Anıl Tetik, Toygan Avanoğlu, Ege Kökenli Alper Rende ve Gökhan Çınar gibi ünlü isimler yer alacak. Platformda Sihirli Annem, Şeref Bey, Öğrenci Evi, Hükümsüz, Vahşi Şeyler ve İşte Bu Benim Masalım gibi yeni çekilen diziler de yer alacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

500

Yorumlar (53)

revanlı:

iii oldu bütün programlarını oraya toplasa kurtuluruz bundan . .

37
6
yanıtYanıtla
ASKER:

Çok güzel bir cevap.

yanıt12
yanıt0
TÜRK DÜŞMANLARI:

Kardeşim adam kendi çabaları ile Türkiye adına bir şeyler yapıyor bir şeyler çıkarıyor ortaya siz oturduğunuz yerden adamla laf atıyorsunuz yok gereksiz yok şöyle yok böyle ama netflix izlerken türlü türlü sosyal medya paylaşımları yapıp durursunuz pislik insanlar

22
14
yanıtYanıtla
Tarkan:

arda turan da sporcu halil sezai sanatcı herkezi vurduranda imparator.acunda türkiye temsilcisi süper kahranlar gibi liste .buna kadir abi bile inanmaz sen neden inanıyorsun allahın safı sen birde insan içinde dolanıyormusun bu kafayla.anladım surv.başvurusu yaptın olurda çıkarsam kaderim uğur gibi olmasın peşindesin mal.

yanıt0
yanıt0
akıllı olun:

çalışan kazanır acun bey yıllardır çalışıyor keyfinide sürüyor. . . tek taraftan bakmayın artık kıskançlığı bırakın

18
14
yanıtYanıtla
akıllı olun:

adam kaçkişiye ekmek kapısı olmuş adam kazanacak ki etrafıda kazansın.

14
11
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bedava. Yıllarca D-Smart Digitürk 3 5 tane sinema ve belgesel kanalı için aylık 40/50 liralarda para istiyorlar.

14
3
yanıtYanıtla
Osman:

Bu adamın herseyi paraya çevirip milletin cebine göz dökmesi den bıktım valla. Adamın hayatı para. Şeyma ya para lazım galiba

14
2
yanıtYanıtla
xir:

Başlangıç stratejisi çok iyi. 3 ay sonra aylık 49. 99 olur kafanızı yormayın.

15
0
yanıtYanıtla
DÜZELTME:

49,90 ? olur bence.

yanıt0
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title