Haberler

Acun Ilıcalı çağrılara kulak verdi! Sosyal medya hesabından saat verip duyurdu

Güncelleme:

Türkiye'yi derinden yaralayan Elazığ depreminden sonra destek mesajları yağmaya devam ediyor. Twitter'dan sosyal medya kullanıcılarının "Yardım kampanyası başlat" çağrısına kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında canlı yayınla bu akşam saat 20.00'de yardım kampanyası yapacaklarını duyurdu.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Binlerce insanın imkanları dahilinde deprem bölgesine yardımlarını ulaştırırken Birçok ünlü isim de yardım için harekete geçti.

ÇAĞRIYA KULAK VERDİ

Depremin yaralarını sarmak için ülkecek maddi ve manevi her türlü yardıma koşanların başında Acun Ilıcalı da geliyor. Ilıcalı deprem sonrası yayınladığı geçmiş olsun mesajına takipçilerinden gelen "Yardım kampanyası başlat" çağrısına kulak verdi.

Acun Ilıcalı çağrılara kulak verdi! Sosyal medya hesabından sevindiren paylaşım

"HEP BERABER KENETLENİP ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERELİM"

Ünlü isim sahibi olduğu TV8 kanalında yardım kampanyası düzenleyeceklerini açıkladı. İşte Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım: Yarın akşam depremzede vatandaşlarımız yararına TV8'de saat 20.00'de bir yardım kampanyası yapacağız. Hepimizin kalbi onlar için atıyor. Hep beraber kenetlenip elimizden gelen desteği verelim.

Acun Ilıcalı çağrılara kulak verdi! Sosyal medya hesabından sevindiren paylaşım

DESTEK VERECEKLER

Acun Ilıcalı'nın paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları, kampanyaya destek vereceklerini dile getirdiler.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Türkiye Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

Hakan:

Bu kadar ikazdan sonra yapma aslanım. Anlamı kalmadı artık. LahmACUN bile senden daha faydalı.

24
57
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Ayip bee yapsa da elestiryosuz yapmasa da ne zaman bogle kotu insanlar olduk onu bunu elstirecginize bi aynanin karsisina gecsin herkes kendine bi baksin bakalim biz ne yaptik su zamana kadar sosyal medyadan takip etmekten baska ne yaptik hic bisey anca ona buna hakaret ve yargilama sonuc telfonu kapat kulagin uzerine yat demi ....

yanıt0
yanıt0
Gerizekali Hakan:

Ne gerizekali bir dusunce tarzi

yanıt0
yanıt0
can:

hakan senden cacık bile olmaz, begenmediğin acun, can olmak için uğraşıyor ya sen.. geyik kralı...

yanıt0
yanıt0
Hakkı Aydın Bulut Karagündostu:

lahMACUN lafına ne gülesim geldi anlatamam. depremnde ölen kardeşlerime ise allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun allah milletimize böyle acılar yaşatmasın inşallah

yanıt2
yanıt1
Ghjkkl:

Boş konuşma adam insanlığını yapıyor allah razı olsun diyip sus

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Senin faydan burda 2 satir yazmaktan fazla degil.

yanıt0
yanıt0
Vicdan:

Bir geri zekalı boş beleş daha. Sen ne yaptın boş beleş Hakan sen ondan haber ver

yanıt7
yanıt2
cüneyt:

kendin ne kadar yardım yapıyon sen onu söyle elin cebine gidecekmi

24
36
yanıtYanıtla
Nejdet:

Programı izleseydin seninde haberin olurdu.

yanıt0
yanıt0
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title