Haberler

Acun: Bir Gün Hapis Yattım

Güncelleme:

Acun, Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda'da samimi açıklamalarda bulundu.

Geçenlerde arkadaş sohbetinde konuşuyoruz. İtalya'da hiçbir siyasi geçmişi olmayan komedi ustası seçimlerde yüzde 20'ye yakın oy aldı.

" Türkiye'de kim bu başarıyı yakalayabilir" diye tartıştık. Ve Acun'da birleştik. Şeffaf Oda'nın konuğu Acun'a soruyorum. "Siyasete girebilir misin?"

Şöyle anlatıyor:

"Açıkçası siyaset için söyleyeceğim tek bir şey var. İçine giren herkese helal olsun. Çünkü o kadar zor bir kulvar ki yıpratıcı. Bombardıman altındasınız. Benim bünyem bunu kaldırır mı? Sakin durabilecek biri değilim."

Acun Firarda döneminin eğlenceli anılarını dinliyoruz. Ancak Şeffaf Oda'da daha önce dinlemediğim bir anısını paylaşıyor: 'İngiltere'de hapse girdim, bir gün kaldım. Fazla kaptırmışım kendimi, baktım böyle yolda bir stres var.

İlerde yol kesilmiş dedim herhalde trafik kazası oldu.Sonra havaya baktım iki tane helikopter var. Arkamda iki tane motosiklet.Bütün trafik durdu beni böyle ayırdılar. O zaman link geçemiyoruz. Birisine verip kaseti yetiştirmem lazım. Sen n'apıyosun dediler. Sonra anlayamadım ben. Tutukladılar sonra hapse attılar beni.Görevli olduğum maç var. Hapisteyim. Televizyonda Stefan Kuntz var.Benim normalde Kuntz'la beraber olmam lazım. Yanımdaki adama dedim ki arkadaşım benim bu ekranda gördüğün. Böyle yaptı tabii tabii. İnanıyorum "I believe" yaptı. Hiç inanma şansı yok.

Acun'a "geldiğin nokta atmosferin mi, stratosferin mi, yolculuk ne tarafa, astronotluk da istiyor musun?" diye soruyorum.

"Hayal edemeyeceğim bir yerde olduğum kesin. Hayal etseydim, kafaya koyup da yapmaya kalksaydım olmazdı zaten. Kendimi başarılı bir noktada buldum" şeklinde yanıtlıyor.

Yeni rotası ise: Panama.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Güneri Cıvaoğlu Türkiye İtalya Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title