Haberler

'Acil Aşk Aranıyor' Dizisi Final Yapıyor

Güncelleme:

Show Tv'de yayınlanan dizi bekleneni veremeyince 24. bölümde ekrana veda edecek.

Show TV'nin Med Yapım imzalı romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor'dan sevenlerine üzücü haber geldi.

YAYIN GÜNÜ DE DEĞİŞMİŞTİ

Dizi 24. bölümde final kararı aldı. Yayın hayatına pazar günleri başlayan dizi son olarak çarşamba günleri ekrana gelme kararı almıştı. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor. Oyuncular setteki son günlerini bu fotoğrafla hayranlarıyla paylaştılar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Med Yapım Show Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (54)

HakanMobil-ANDROID:

iyi olmuş saçma sapan bir dizi, penguen gibi konuşan aptal bi kız sevimli olduğunu zannediyor, çok şükür bitmiş..

12
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence güzel bir diziydi bence hepiniz yanılıyorsunuz

10
5
yanıtYanıtla
ÜLKE:

ÇOOOOKKK SAÇMA BİR DİZİ BİR DAHA OLMASIN YAYINDA HEP BEL ALTI AİLE YAPISINDAN UZAK BİR YENİ YETME ÇIKMIŞ DİZİ YAPIYOR

14
1
yanıtYanıtla
çorluuu:

darısı ilişki durumu karışık olan diznin başına inşallah :D

12
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

SHOW TV DE ZATEN ALLAH RIZASI İÇİN BİŞEY VAR MI? ZEKA ÖZÜRLÜLERİN KANALI SHOW

12
1
yanıtYanıtla
Gamze şahin:

Acil aşk aranyor hayranları hadi bakalım sıvayın kolları bulunun yoğun isteklerde bitmesin lutfen bu dizi HADİ GÖREYİM SİZİ??????????????????????????????

3
10
yanıtYanıtla
kuru gürültü:

sürekli çok konuşan bir kadın vardı dizide. gerçek hayatta çok konuşan kadınlar yetiyor insana, bir de dizide izlemeye gerek yok.

9
3
yanıtYanıtla
sevdaMobil-ANDROID:

bence bitmedi bitmissede iyi olmus cok yapmacikti

9
2
yanıtYanıtla
Izmirli:

Güya hastane ortamı millet aşk peşinde

11
0
yanıtYanıtla
Adam yaramazMobil-ANDROID:

Bu adamın oynadığı bir dizinin tutması olanaksız zaten. kimin torpillisi ise artık, katlaniyorlar bu adamın oyunculuğuna.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title