Haberler

Rus gazeteci Ermeni cephesinden bildirdi: Dayanılmaz bir koku var, askerlerin cesetleri ortalıkta duruyor

Güncelleme:

İşgal edilen topraklarını kurtarmak için karşı harekat başlatan Azerbaycan, Ermenistan'ı cephede hezimete uğratıyor. Bölgeye giden New York Times gazetesinden Rus gazeteci, "Cephe hattında dayanılmaz koku var. Askerlerin cesetleri haftalarca ortalıkta duruyor" sözleriyle durumun ciddiyetini ortaya koydu.

Azerbaycan ve Ermenistan arasında çatışmalar sürerken Ermenistan saflarından yıkım haberleri gelmeye devam ederken; New York Times gazetesi muhabiri Anton Troyanovsky Ermenistan cephelerinde ölen askerlerin cesetlerinin haftalarca bekletildiğini yazdı.

CESETLER HALA ORTADA DURUYOR

Ermenistan ve Azerbaycan arasında çatışmalar devam ederken, Ermenistan cephesinden ağır kayıp haberleri gelmeye devam ediyor. Çatışmaların başlangıcından bu yana Azerbaycan ordusu tarafından büyük bir darbe alan Ermenistan cephesinde, ölen askerler cesetlerinin haftalarca bekletildiği ortaya çıktı. Ermenistan tarafından cepheyi ziyaret eden Troyanovsky, cephedeki durumu "Cephe hattında dayanılmaz koku var. Askerlerin cesetleri haftalarca ortalıkta duruyor" sözleriyle anlattı.

ERMENİSTAN SİVİLLERİ HEDEF ALIYOR

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasında üç hafta süren çatışmanın "şiddetli bir savaşa dönüştüğünü" yazan Troyanovsky Dağlık Karabağ ve Azerbaycan'daki saldırılarda sivillerin hedef alındığını da kaydetti. Bölgede geceleri insanların korkunç patlamalar ve sirenler sebebiyle uyuyamadığını belirten Troyanovsky sivillerin binaların bodrum katlarında yaşamaya başladığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Azerbaycan Ermenistan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

Bunun öcünü Rusya Ve Digerleri Alacak:

Azeriler Nasilsa Türkiye Arkamizda Desede Ermenilerin Gizli Destekcileri Fransa Rusya ABD ingiliz Yakinda Cemberi Daraltip Azerilerin Alaayini O Topraklarda Esir Alacaklar

5
55
yanıtYanıtla
ERKAN:

YÜRÜ GİT LAN. KİMMİŞ O TÜRKÜ ESİR ALACAK

yanıt7
yanıt4
Azeri:

Hodri meydan alsinlarda gorelim.Delikanli olan varsa cepheye bekliyoruz.Ya istiklal ya olum.

yanıt8
yanıt2
Vanlı bozkurt:

Kansız

yanıt7
yanıt1
Adalet:

Zorunda ağlayacak gibisin ama korkunun ecele faydası yok koçum,ilahi adalet tecelli edecek.30 yıl önce yaptıklarımızın cezası kesiliyor..

yanıt0
yanıt0
Fahri:

O kadarda karamsar olma. Hani bize ALLAH yeter diyorsun. O zaman mesele kalmaz. Yahu ne Allahi diyorsan Yüce Allah Kafir ve inanmayanlara öyle bir ceza verirki sasirir kalirsin. Kendini kücümseme kücümsesen kücük kalirsin. Hangi süper gücler kücük ve fakir devletleri yok etmeye calisti. ama agizlarina samar yeyip kactilar. Örnekmi: amerika vietnam. . . rusya Afganistan daha niceleri. Herhalde bir sey anlamisindir

yanıt1
yanıt0
sıma:

sen oyle san

yanıt3
yanıt0
Tarafsız Taraftar :

UUUUUUUUUU... Uluyun itler...!! İt ulur, kervan yürür.. 2015 öncesi yaptığınız katliam hala gafızalarda bebek katili vahßi Ermeniler... Merak etmeyin; Bu sene de size, ne kadar Fransa, Rusya ve ABD ye yalandanızdaCAN AZARBAYCAN hakkınızdan gelecek... Sözde asker dediğiniz teröristlerin izi bile alamıyorsunuz. Leş olmuş kokuyorlar...!!!! Pislik bebek katili sizi......!!!!!??????

yanıt0
yanıt0
vatandaş 34:

ateşkeste sivilleri bombalayacagınıza leş lerinizi toplayın

44
2
yanıtYanıtla
ZIRT:

Ermeniler kendi topraklarına çekilmek yerine Karabağda ölmeyi tercih etmişse kendi tercihi, bu taleplerini yerine getirmekte Azerbeycan ın görevidir.

38
4
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title