Haberler

ABD'de Siyahi Gence Polis Şiddeti

Güncelleme:

ABD'de polis aracı, havaya ateş açtığı iddia edilen siyahi gence arkasından hızla çarptı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde polisin siyahlara yönelik şiddeti protesto ediliyor ancak değişen bir şey olduğunu söylemek zor. Şubat ayında yaşanan bu olayda, siyahi bir genç yolda yürüdüğü sırada iddiaya göre silahla havaya ateş açtığı için, polis, aracını o gencin üzerine sürüyor. Siyahi genç şans eseri yaralı olarak kurtuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

NecoMobil-IOS:

Appas obama nerde , zenci ama sistem değişmez

20
2
yanıtYanıtla
aaaMobil-ANDROID:

bizim polisler bu sekilde yapsa vatan hainleri masonlari ortaligi velveleye cevirmisti

16
5
yanıtYanıtla
seyitMobil-ANDROID:

1915 katliyam diyenler kendi ülkesinde vatandaşını vuruyor siyah diye

18
2
yanıtYanıtla
Türk ogku TürkmobilWeb@haberler.com:

daha beter olsunlar içsavaşcıksın banane amerikadan çokta umrumda

14
4
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

ne siddeti, bu pisliklere az bile, adam havaya ates aciyor, afrikami lan burasi

1
11
yanıtYanıtla
Yav He heMobil-ANDROID:

Yahudiler işi çözmüş hükmettikleri bölge ve ülkelerin başına insanların sevmediği birini çıkarıyor bakın bu sizden biri buda sizler gibi zenci diyor ve ve Zenciler tam şaha kalkıp hakkını isteyecekken Obama gibi bir zenci başkanla onları susturuyor ve pasifleştiriyor aynı taktiği Afrikada kullandılar Nelson Mandela isminde bir zenci ile afrikalıları susturdular aynen şöyle bakın kardeşlerim bende sizler gibi zenciyim afrikalıyım Amerika ile görüşmelerimiz olumlu devam ediyor diyerek insanları Kandıran Nelson Mandela ya Noel Barış Ödülü verdiler. neden halkını pasifleştirdiği için Eğer afrikalıları Amerikan ve İngilizlere karşı gelseydi şu an Afrika mükemmel bir yer olabilirdi onların canlarından başka kaybedecek birşeyleri yok. Aynı taktik bizim ülkemizde var birlik olanın başına bir lider getiriyorlar koyun gibi meeletiyorlar tamam diyor liderleri bende sizinleyim işler yolunda amerika bizi Seviyo. ...... diyor ve bizleri pasifleştiriyor. uyan TÜRKİYE uyan tarlalarında mahsul ekemez oldun seninde afrika dan bir farkın kalmayacak çok iyi kandırıldırıyoruz. .

8
2
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

KATIL AMERİKA.................

7
1
yanıtYanıtla
gözcüMobil-ANDROID:

ermeni olaylarını katliyam gibi gösteren abd bunada bir cevabı vardır herhalde.

5
3
yanıtYanıtla
halkMobil-ANDROID:

vallahi ben bu zenciler kadar korkak bir millet görmedim. neden ayaklanmazlar amerikanin altını üstüne getirmeleri lazim. ayaklanmaları lazım..

6
1
yanıtYanıtla
hakan Mobil-ANDROID:

su yapilanin onda biri bizim ulkede bir kurt asilliya yapilsa memleketi yakarlar. Artik Abd lilerde kanitsadi bu olaylari sanirim. her hafta bir abd li oluyor en asagi bu sekilde. Polislerin hic eyvallahi yok.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title