Haberler

ABD'de dünyanın en büyük timsah kapan kaplumbağası yakalandı

Güncelleme:

ABD'de faaliyet gösteren Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu'ndan araştırmacılar, 3 Suwannee yani "timsah kapan kaplumbağası" yakaladı. Kaplumbağalardan biri yaklaşık 50, diğer ikisi 30 ve 20 kilo ağırlığında.

ABD'nin Florida eyaletinde yer alan St. Petersburg şehrindeki FWC araştırma bölümü Balık ve Yaban Hayatı Araştırma Enstitüsü (FWRI) biyologları; biri yaklaşık 50, diğeri 30 ve 20 kilo olmak üzere 3 Suwannee "timsah kapan kaplumbağası" yakaladı. Araştırmacılar, kaplumbağaların 40-80 yaş aralığında olduğunu tahmin ettiklerini belirtti.

KURULAN TUZAKLARDAN ÇIKTILAR

FWRI tarafından yapılan yazılı açıklamada ise "Bu hafta, biyologlarımız Suwannee timsah kapan kaplumbağası (Macrochelys suwanniensis) için kurulan tuzakları kontrol ediyorlardı. Bu, FWC'nin 2014 yılında tanımlamasına yardımcı olduğu yeni bir tür. FWC, eyaletin tehdit altındaki tehdit altındaki türlerin dağılımını ve göreceli olarak çokluğunu belgelemek için Florida ve Georgia'daki diğer araştırmacılarla iş birliği yapıyor. Gainesville şehrinin kuzeyindeki New River'a 6 tuzak kuruldu. Bir tuzakta yaklaşık 50 kg erkek ve 20 kg ağırlığında bir dişi timsah kapan kaplumbağası yakalandı. Başka bir tuzakta ise 30 kg bir erkek timsah kapan kaplumbağası yakalandı. Yakalanan 3 kaplumbağanın fotoğrafları çekildikten sonra nehre geri bırakıldığı ifade edildi.

ABD'de dünyanın en büyük timsah kapan kaplumbağası yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Florida Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (20)

yy:

bizde olsa once tecavuz ederler sonra tasla basini ezerler.

47
20
yanıtYanıtla
ziya:

timsah kapan kaplumbağası mı o da bişey mi ben alamanyadayken fil kapan kaplımbağası yakalamıştım

12
24
yanıtYanıtla
Keskin:

Ziyaaaa

yanıt5
yanıt0
adil:

sallama youtubede videoları var bak gör neden bu ismi almış anlarsın giyotin gibi ağzı var

yanıt3
yanıt0
Saygılar:

Ziya abi

yanıt3
yanıt0
Bende:

onu ısırırım onun dişi var ise benımde var bakalım kım kımı yıyıor :)

9
20
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Nasıl bir ruh hali ya :D

yanıt1
yanıt0
ÇINAR:

Allahın belası insanlar, rahat bırakın bu hayvanları-canlıları, , , , , kendimizi mahfettik onlar doğru yaşasın. . . .

8
5
yanıtYanıtla
İLOMİLO:

AY BU TİMSAHI BİLE YİYOSA İNSANI SANİYEDE GÖMERRR

8
4
yanıtYanıtla
...:

Gömer;)

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title