Haberler

ABD Başkanı'nın Kızı Dedikodulara Cevap Vererek Instagram'dan Fotoğraf Paylaştı

Güncelleme:

ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka'nın, dün Kanada Başbakanı'na bakışları çok konuşulmuş ve herkes eşi çok kıskanacak demişti. Bunun üzerine Ivanka eşiyle Instagram'dan fotoğraf paylaştı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın evli ve üç çocuklu kızı Ivanka'nın dün Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya bakışları dikkat çekmiş, dedikodulara sebebiyet vermiş, herkes eşi çok kıskanacak demişti. Bunun üzerine Ivanka Trump Instagram'dan fotoğraf paylaştı.

IVANKA TRUMP'IN EŞİ KISKANDI MI?

Ivanka Trump'ın dün Kanada Başkanı'na olan mest dolu bakışları dikkatlerden kaçmadı. Hem ulusal basında hem de uluslararası basında dedikodulara neden oldu. Ivanka Trump da bu tepkilere sessiz kalmadı.


IVANKA TRUMP SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ivanka Trump, tüm bu dedikoduların ardından dün Sevgililer Günü olmasının da vesilesiyle Instagram hesabından eşiyle fotoğraf paylaştı. Bunun üzerine "eşinin baskısıyla mı fotoğraf koydu" sorusu akıllara geldi.

"SEVGİLİM" NOTUYLA PAYLAŞTI

Ivanka Trump'ın, tüm bu dedikodulara cevap niteliğindeki eşiyle olan fotoğrafını paylaşması yetmedi. Altına da İngilizce olarak "Sevgilim" yazdı.

İşte İvanka Trump'ın o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com/ Meltem Kaya

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Donald Trump Instagram Kanada Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title