Haberler

AB Bakanı Bozkır, TBMM Dışişleri Komisyonu'nun Yeni Başkanı Çonkar'ı Kabul Etti

AB Bakanı Bozkır: "Bu görevi de en iyi bir şekilde yerine getireceğinden ufak bir şüphem yok"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Ahmet Berat Çonkar'ı makamında kabul etti.

Kabul sırasında konuşan Bozkır, Çonkar'ın nezaket ziyaretinde bulunduğunu ve yarın da kendisini makamında ziyaret edeceğini belirterek "Kendisi gerçekten TBMM Dışişleri Komisyonu'nun çok önemli bir üyesiydi. Benim başkan olduğum dönemde de komisyonun çok etkin bir şekilde çalışma yapmasında önemli üyelerden biriydi. Bu görevi de en iyi bir şekilde yerine getireceğinden ufak bir şüphem yok" dedi.

Bozkır, Çonkar'ın, kendisinin Dışişleri Komisyonu Başkanlığıyla birlikte yürüttüğü Türk-Rus Toplumsal Formu Başkanlığını da bugün itibarıyla devraldığını söyledi.

TBMM Dışişleri Komisyonu'nun yeni Başkanı Çonkar da üç seneyi aşkın bir süre içerisinde Bozkır'ın tecrübelerinden azami seviyede yararlandığını ifade ederek "TBMM'nin Dışişleri Komisyonu'nun çalışmalarını en güzel biçimde yürütülmesinde Sayın Bakanımız Bozkır'ın çok önemli katkıları oldu. Kendisinin tecrübelerinden her daim istifade etmek istiyorum" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

TBMM Dışişleri Komisyonu Ahmet Berat Çonkar Avrupa Birliği Volkan Bozkır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title