Haberler

Aa Muhabirine "Yılın En İyi Muhabiri" Ödülü

Ordu Haberci gazetesi tarafından gerçekleştirilen ankete katılanların oylarıyla belirlenen "2016 Yılın En'leri" ödülleri sahiplerini buldu.

Ordu Haberci gazetesi tarafından gerçekleştirilen ankete katılanların oylarıyla belirlenen "2016 Yılın En'leri" ödülleri sahiplerini buldu. AA muhabiri Hayati Akçay "Yılın En İyi Muhabiri" ödülünü aldı.

Altınordu ilçesindeki bir otelde düzenlenen ödül töreninde konuşan Ordu Haberci gazetesinin imtiyaz sahibi Figen Çakmak, 13 yıldan beri geleneksel olarak anketi yaptıklarını belirtti.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ifade eden Çakmak, okurlar tarafından ödüle layık görülenleri kutladı.

Konuşmanın ardından farklı kategorilerde "Yılın En'leri" ödülleri sahiplerine verildi.

Törende, Anadolu Ajansı muhabiri Hayati Akçay'a "Yılın En İyi Muhabiri" ödülü takdim edildi.

"Yılın Bürokratı" Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu seçilirken, Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu ise "Yılın Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

Gecede "Yılın Proje Adamı" ödülünü Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Yılın Baro Başkanı" ödülünü ise Murat Poyraz aldı.

Onur ödülleri ise Ordu Sanatevi Derneği Başkanı Sevinç Özel, Mali Müşavir Ertuğrul Yüksel, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık, Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Eski Başkanı Necati Aydın ve Ankara Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek'e verildi.

Gecede ayrıca "Yılın Meslek Kuruluşu", "Yılın Bankası", "Yılın Akademisyeni", "Yılın Derneği", "Yılın Hastanesi", "Yılın Doktoru", "Yılın Eğitim Kurumu", "Yılın Yöneticisi", "Yılın İşkadını", "Yılın İdarecisi" ve "Yılın İşadamı" kategorilerindeki ödüller, sahiplerini buldu.

Yöresel sanatçıların da sahne aldığı program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hayati Akçay Altınordu Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title