Haberler

A101 ne zaman açılıyor? BİM kaçta açılıyor? Migros Carrefour saat kaçta açılır?

Güncelleme:

Market alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar, marketlerin uygun fiyata kaliteli ürünler sattğı aktüel ürünleri de takip ediyor. Bu kapsamda marketlerin çalışma saatleri sıklıkla merak ediliyor. Peki, A101 açılış saati kaçta? A101 ne zaman açılıyor? BİM kaçta açılıyor? Migros Carrefour saat kaçta açılır?

A101 ne zaman açılıyor? BİM kaçta açılıyor? sorularının yanıtları merak edilen konular arasında yer alıyor. Hafta içi, hafta sonu A101 açılış kapanış saatleri! başlıklarını araştırıyor. Market çalışma saatleri de bu kapsamda gündemde olan konular arasında yer alıyor. Peki, A101 saat kaçta açılıyor?Migros Carrefour saat kaçta açılır? Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

MARKETLER KAÇTA AÇILIYOR?

İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı genelgede, hafta içi ve hafta sonu marketlerin çalışma saatleri düzenlendi. Buna göre, marketler hafta içi ve hafta sonu açık olacak. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe-Cuma - Cumartesi ve Pazar günleri marketler 09.00 ila 21.00 arasında hizmet verecek olan Migroslar pazar günü 21:00'da kapanıyor.

A101 NE ZAMAN AÇILIYOR?

Ağustos ayı normalleşme takvimine göre A101, BİM, ŞOK market çalışma saatleri 09.00-21.00 olarak güncellendi. Online market ve yemek sipariş firmalarının hafta içi ve hafta sonu eski sistemdeki gibi yedi yirmi dört saatlerinde evlere veya adrese servis şeklinde çalışabilecekler.

A101 AÇIK MI?

ŞOK market, 09:00 itibari ile açılıyor.

HAFTA İÇİ MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAPANIYOR?

Marketler hafta içi ve hafta sonu açık olacak.

Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe-Cuma - Cumartesi ve Pazar günleri marketler 09.00 ila 21.00 arasında hizmet verecek.

Temmuz ayı öncesinde marketler en son 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet vermekteydi. İçişleri Bakanlığı'nın market tarzı işletmelerle ilgili kararı ise şu şekilde;

"Sokağa çıkma kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren tüm iş yerleri; ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre ilgili idare tarafından belirlenmiş olan açılış-kapanış saatleri çerçevesinde faaliyet gösterebilecektir." Bu bilgilere göre marketlerin pandemi öncesi çalışma saatlerine geri dönmesi bekleniyor." açıklamalarına yer verildi.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

ŞOK Aktüel A101 Bim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title