Haberler

€˜bir Tenor Aranıyor’ Müzikal Komedi Samsun'da Sahnelendi

İstanbul Devlet Opera Balesi'nin €˜bir Tenor Aranıyor' Adlı Müzikal Komedi Oyunu Samsun'da Sahnelendi.

İstanbul Devlet Opera Balesi'nin ‘Bir Tenor Aranıyor' adlı müzikal komedi oyunu Samsun'da sahnelendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) 2 gün ve ücretsiz sahnelenecek olan müzikal komediyi Vali Yardımcıları Ramazan Aksoy ve Hasan Gözen, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Ahmet Akyüz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş izledi.

Karl Ludwig'in "Bir Tenor Aranıyor" adlı müzikal komedisi, konser vermek üzere gelen meşhur İtalyan tenorun hastalanması ve sahneye çıkmak için fırsat bekleyen diğer bir kişinin bunu fırsat bilmesi üzerine dönen komik olayları konu alıyor. Türkçe uyarlamasını Sevgi Sanlı, Müzik Yönetmenliğini Serdar Yalçın'ın yaptığı oyunda Çağrı Köktekin, Müjgan Özçay, Özlem Soydan, Bülent Atak, Ferdi Atuner, Süha Yıldız, Zafer Çiftçi, Yücel Özeke, Timur Doğanay, Burak Dördüncü, Özlem Abacı, Ayşe İktu, Peyman Dorkan, Nursel Sözlütürk, Bergüzar Çelebi, Gizem Erem ve Pınar Ünker sahne alıyor.

(MD-SA) 28.04.2008 22:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title