Haberler

9 Haziran Cuma Dha Spor Gündemi

(ÖZEL) Galatasaray altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar ile röportajBEŞİKTAŞ'TAN, GALATASARAY'A TRANSFER OLDUYıllarca Beşiktaş alt yapısının koordinatörü olarak çalışan ancak, yaptığı uzun seyahatlergerekçe gösterilerek görevine son verilen Emrah Bayraktar Galatasaray altyapı...

(ÖZEL) Galatasaray altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar ile röportaj

BEŞİKTAŞ'TAN, GALATASARAY'A TRANSFER OLDU

Yıllarca Beşiktaş alt yapısının koordinatörü olarak çalışan ancak, yaptığı uzun seyahatlergerekçe gösterilerek görevine son verilen Emrah Bayraktar Galatasaray altyapı koordinatörlüğüne getirildi.  Bayraktar yeni kulübünde yapacaklarını DHA'na anlatı:  "Kalfa olarak başlamıştım, usta olarak döndüm" dedi ve şu başlıklarla hedefini ortaya koydu:

"Türk futbolunda yer edinecek oyuncular üretmek istiyoruz"

"A Takım ile kampta yer alabilecek altyapı oyuncularını belirledik"

"Galatasaray için Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı diyebiliriz"

TFF MALİ GENEL KURULU ANKARA'DA YAPILACAK

11.00 Marriott Otel (ERCAN ATA)

HEDEFTEKİ ADAM DEMİRÖREN

Mali Genel Kurulda eleştirilmesi beklenen TFF Başkanı için kulis çalışmaları sürüyor. Dilekler bölümünde Yıldırım Demirören'in enine-boyuna eleştirilmesi ve yanına Fatih Terim'in de konması bekleniyor

SÖZ SIRASI TERİM'DE

Milli Takım uçağında yaşanan olaydan sonra ilk kez konuşacak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın Milli Takımı bırakmasının ardından ilk kez kameraların önünde açıklama yapacak. 2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde 11 Haziran akşamı Kosova ile karşılaşacak A Milli Takım'da Terim, cumartesi akşamı TSİ 18.45'te Karşılaşmanın oynanacağı Arnavutluk'un İşkodra ş kentinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

MİLLİ TAKIM MORALSİZ ÇALIŞIYOR

Pazar günü Kosova ile deplasmanda Dünya Kupası Grup Eleme maçını oynayacak olan Ay-Yıldızlı ekip hazırlıklarını sürdürecek (BASINA KAPALI)

DURSUN ÖZBEK'İN YÜZÜ GÜLÜYOR

Galatasaray Kulübü BaşkanI, Sarı-Kırmızılı kulübün İstanbul Riva'daki arsası için gerçekleştirilen ihaleye 9 şirketin teklif vermesinin memnuniyet verici olduğunu açıkladı. Özbek, açıklamasında, Galatasaray Kulübü ile Emlak Konut GYO arasında "Florya ve Riva arazilerinin gelir paylaşımı usulüyle" değerlendirilmesi amacıyla imzalanan protokol çerçevesinde, Rivaarazisiyle ilgili ihalenin ilk etabının gerçekleştirildiğini hatırlatarak,"Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin bu büyük ihalede yer alacakolmasından çok memnunum." dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI

13: 05 Arjantin - Brezilya

19: 00 Rusya - Şili

DÜNYA KUPASI ELEMELERİ

A GRUBU

21.45 Belarus - Bulgaristan

21: 45 İsveç - Fransa

21: 45 Hollanda - Lüksemburg

B GRUBU

21: 45 Faroe Adaları - İsviçre

21: 45 Letonya - Portekiz

21: 45 Andorra - Macaristan

H GRUBU

21: 45 Bosna-Hersek - Yunanistan

21: 45 Estonya - Belçika

21: 45 Cebelitarık - Güney Kıbrıs

BASKETBOL - FİNAL SERİSİ 1. MAÇ

20.00 Fenerbahçe - Beşiktaş

YAT YARIŞLARI

12.00 FARR 40 Kupası yat yarışları start alacak (Büyük Kulüp İskelesi)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emrah Bayraktar Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title