Haberler

​Parıltı Derneği'nden Görmeyen Çocuklar Yararına Özel Gece

Güncelleme:

"Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği", iş ve sanat camiasının ünlü isimlerinin katılımıyla çocuklar yararına özel gece düzenledi. Gecede ünlü sanatçı Sıla da sahne aldı.

Başkanlığını Hale Bacakoğlu'nun üstlendiği, Neşe Gönül'ün Başkan Yardımcılığını yaptığı ve Monik İpekel'in Yönetim Kurulu Üyesi olduğu "Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği"nin organize ettiği, sunuculuğunu Gizem Özdilli'nin yaptığı özel gecede müzik dünyasının sevilen ismi Sıla en beğenilen şarkılarını söyledi.

12 Nisan Salı günü Raffles Hotel'de düzenlenen organizasyon büyük ilgi gördü. Başarılı şarkıcı Sıla, konserde en beğenilen şarkılarını çocuklar için söyledi. Gecede ünlü sanatçı Rahman Altın'ın özel bestesi Parıltı Çocuk Korosu ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri tarafından seslendirildi. Katılımın yoğun olduğu özel gecede hekimler ile iş ve sanat camiasından pek çok ismin yer aldığı Gönüllüler Korosu, ünlü TRT Sanatçısı Nursaç Doğanışık'ın yönetiminde üç aylık yoğun çalışmalar sonucunda hazırladıkları repertuarla sahne aldı.

Monik İpekel, Işıl Reçber, Elif Eren, Elif Gönlüm, Neşe Gönül, Türkan Sabancı, Jale Öztarhan, Tülay Ulusoy, Melisa Mutlu, Esra Soydan ve Hande Sezer Pekcan gibi cemiyet hayatının bir çok ünlü isminin katıldığı geceden elde edilen tüm gelir Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ne bağışlandı.

Aynı zamanda gecede "Engellerle Yüzleşme" isimli bir fotoğraf sergisi düzenlendi. "Engel Yok! Engel Siz-siniz!" konseptiyle düzenlenen sergide fotoğraflar görmeyen çocuklar yararına satışa sunuldu.

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği; görmeyen, az gören ve görmenin yanı sıra başka engelleri de olan çocukları doğumlarından eğitimleri tamamlanana kadar her alanda yaşıtlarıyla aynı seviyeye getirme amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gizem Özdilli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title