Haberler

68 Yıldır Boş Olan Arazi Spor Kompleksi Niteliğinde Park Oluyor

Bünyan Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde yapımına başlanan spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar hızla devam ediyor.

Bünyan Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde yapımına başlanan spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar hızla devam ediyor. Yakın zamanda tamamlanacak olan yeni tesis için Bünyanlı genç ve çocuklar şimdiden planlar yapmaya başladı.

1948 yılında eğitim öğretime başlanan ve daha önce ismi Bünyan Lisesi olan Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi okulunun hemen yanı başında buluna ve o 98 yıldır boş duran alan Bünyan Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın kullanabileceği modern nezih bir tesise dönüştürülüyor.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçede yürütülen alt yapı çalışmalarının yanı sıra insanların günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği gençlerin ve çocukların spor yapabileceği sosyal donatı alanlarının ilçeye kazandırılmaya devam edildiğini ifade ederek Bünyan'da değişim ve dönüşümün hızla süreceğini belirtti.

Bünyanlı vatandaşlara yeni tesis içinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolları, kamelyalar, süs havuzları, çocuk oyun alanı, fitness alanı gibi bir çok farklı imkan sunulurken herkese hitap eden bir spor alanı ve dinlenme mekanı oluşturuluyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Bekir Öztürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
title