Haberler

6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı

6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nın Onur Konuğu Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şeref Başkanı Mehmet Doğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nce onuruna verilen yemekte yazarlar ve sivil toplum kuruşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nın Onur Konuğu Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şeref Başkanı Mehmet Doğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nce onuruna verilen yemekte yazarlar ve sivil toplum kuruşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Malatya Büyükiehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı'nın yönettiği program Mehmet Doğan'ın hayatının anlatıldığı belgeselle başladı.

Açılış konuşmasını yapan Bıyıklı, son yıllarda farklı şehirlerde yapılan fuar organizasyonlarının, yayın dünyasına yeni soluklar getirdiğine değinerek, Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nın da her yıl da daha da büyüdüğüne işaret etti.

Onuruna verilen yemekte konuşan Doğan da yazı hayatının 50. yılında olduğunu değinerek, eserlerinin ortaya çıkış serüvenine dair anekdotları aktardı.

Çocukluğunun üç şehrinden birinin Malatya olduğuna işaret eden Doğan, "Battalgazi efsanesiyle büyüdük. Benim özel bir yeri olan bu güzide şehrin kitap organizasyonunda onur konuğu olmak, benim için tarif edilemez bir mutluluk." ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan ise Doğan'ı ağırlamaktan onur duyduklarını kaydetti.

Programda Yazar İhsan Süreya Sırma Şair Bestami Yazgan, Bünyamin Yılmaz, Dursun Ali Taşçı, Müfid Yüksel, İbrahim Ulvi Yavuz, Hamza Türkmen, Adil Akkoyunlu, İsmail Kapan, gibi gazeteci ve yazarlar da Mehmet Doğan ile ilgili duygu düşüncelerini paylaştı.

Mehmet Doğan adına düzenlenen fotoğraf sergisinin gezilmesinin ardından program sona erdi.

Etkinliğe Malatya Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mehmet Doğan İstanbul Türkiye Malatya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title