Haberler

52 Yaşındaki Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Sevgilisiyle Kafede Öpüşürken Yakalandı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, sevgilisi Irmak Zileli ile kafede kimselere aldırmadan öpüşürken görüntülendi.

52 yaşındaki oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, adeta ikinci baharını yaşıyor. Daha önce kendisi gibi oyunculuk yapan Ayçin İnci ile evli olan Taylan, eylül ayından bu yana roman yazarı Irmak Zileli ile birlikte. Ahmet Mümtaz Taylan ve 39 yaşındaki yazar sevgilisi, Bebek'teki bir kafede, İstanbul Boğazı'na karşı romantik anlar yaşadı.

KULAĞINA SÜREKLİ BİR ŞEYLE FISILDADI

Mekana birlikte gelen çift, en ön masaya geçerek yemeklerini yedikten sonra çaylarını yudumladı. Bu sırada Taylan'ın, kur ve şakalar yaptığı sevgilisi Zileli'nin kulağına bir şeyler fısıldaması dikkat çekti.

İKİLİ KİMSELERE ALDIRMADAN ÖPÜŞTÜ

Tam o anlarda aşka gelen ikilinin çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden öpüşmesi şaşkınlık yarattı. Mümtaz Taylan daha önceleri de Irmak Zileli ile el ele görüntülenmiş, evlilik sorularına yine bir soruyla cevap vermişti: "Hanımefendiyi çok seviyorum yetmez mi?"

İşte o anlar:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan Irmak Zileli Ayçin İnci Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (15)

Ottoman1986:

Bu işin sonu cinsel ilişki :)

2
2
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

sanat camiası denilen geniş mezhep dünyası yapınca flört oluyor başkaları yapınca sübyancı, ulan ne adi bir topluluk haline geldik be

2
2
yanıtYanıtla
YILDIRIM ÖZERKAN:

SİZİN DE ÖPECEK BİR SEVGİLİNİZ OLSUN DA ÖPÜŞÜN , ÖPÜŞENLER SİZE GARİP GELMESİN. NE VAR BUNDA? SEVGİLİ OLMAK, SEVDİĞİNİ ÖPMEK BU KADAR MI GARİP OLDU.

4
0
yanıtYanıtla
nerde o eski edep:

yatak odası neyinize yetmiyor oğlum amerikaya cevirdiniz canım ülkeyi

1
3
yanıtYanıtla
ı y ı partilii:

laiklik bu olsa gerekk batılasma hemegonyasııı

2
1
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Bundan doğal ne varki

1
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

arkadaki kadına bak

2
0
yanıtYanıtla
Birisi.:

Yakışmadı İskender Baba. . Yakışmayan öpmen değil, haber olman. .

1
1
yanıtYanıtla
Karlı dağlar:

Utanma yokki ar damarları patlamış

0
2
yanıtYanıtla
POMPACI:

DEDEYE SAHİP ÇIKARKEN YAKALANMIŞ

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title