Haberler

500 Gram Esrar ve 70 Uyuşturucu Hapa 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

Konya'da Yarım Kilo Esrar ve 70 Adet Extacy Hapla Yakalanan 3 Kişi, Toplam 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Konya'da yarım kilo esrar ve 70 adet extacy hapla yakalanan 3 kişi, toplam 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu madde ticareti davasına tutuklu sanıklar baba Şahin Ö., oğlu Mustafa Ö. ile Ali K., avukatları ve yakınları katıldı. Savcı, tüm sanıklar hakkında uyuşturucu madde satışı yapmak suçundan cezalandırılmasını talep etti. Sanıklardan baba Şahin Ö. ise, "Ben içiciyim, oğlumun bir kabahati yok. Esrarlar benimdi içmek için bulunduruyordum" dedi. Diğer sanıklar ise hiç bir suçlamayı kabul etmeyerek beraatlarını istedi.

Mahkeme heyeti tüm sanıkları uyuşturucu madde temin etmek ve satmak suçundan suçlu bulduğunu belirterek, sanıkların hepsine 4'er yıl 2'şer aydan 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Tutuklu bulundukları süre de göz önünde bulundurularak tahliye edilen sanıkların, cezalarının Yargıtay'da onanmasının ardından kalan cezalarının kesinleşeceği öğrenildi. Polis ekipleri, 8 Ocak 2008 tarihinde, Şahin Ö, oğlu Mustafa Ö. ve Ali K'yi yarım kilo esrar ve 70 adet extacy hapla yakalamıştı.

(HİV-FM-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title