Haberler

5 aylık hamile olduğunu açıklayan Meryem Uzerli, bebeğinin babasını gizledi

Güncelleme:

Hamile olduğu iddia edilen oyuncu Meryem Uzerli, 5 aylık hamile olduğunu açıkladı. Kız bebek beklediğini söyleyen oyuncu, çocuğunun babasının kim olduğunu söylemedi.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Meryem Uzerli'nin hamile olduğu iddia edilmiş, bir kız bebek daha beklediği öne sürülmüştü. Uzerli'den iddialara yanıt gecikmedi.

BEBEĞİNİN BABASINDAN BAHSETMEDİ

TV100'de yer alan habere göre: Hakkında çıkan hamilelik iddialarına yanıt veren Uzerli, "Bebeğimiz 5 aylık... Ocak gibi kısmetse dünyaya gelecek. Cinsiyeti kız... Lara artık 7 yaşında... Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz" ifadelerini kullandı. Oyuncu, erkek arkadaşı hakkında ise bilgi vermemeyi tercih etti.

Başarılı oyuncu Can Ateş'ten olan kızı Lara'yı ise 2014 yılında dünyaya getirmişti.

5 aylık hamile olduğunu açıklayan Meryem Uzerli, bebeğinin babasını gizledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Meryem Uzerli Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (131)

Vatandaş:

Bu nasıl bir düzendir, evlilik yok, nikah yok çıkmış rahat rahat kimden olduğu bilinmeyen çocuğunun babasını saklıyor ve bunu bir marifet gibi anlatıyor, sonumuz hiçte iyiye gitmiyor, artık gayri resmi ilişkiler normalleşti ve çocukta yapılıyor, başımıza bir sürü olay geldi ama hala aklımız başımıza gelmedi, Allah ıslah etsin. . .

35
2
yanıtYanıtla
NİDA:

BU NASIL BİR DÜZEN OLDU NE MEZHEBİ GENİŞ BİR MİLLET OLDUK ZATEN ORTALIK BUNLARIN HERŞEYİ NORMAL GİBİ GÖSTERMESİNDEN OMUYORMU NE EVLİLK KALDI NE YUVA NE AİLE NE EDEP BUNLAR YÜZÜNDEN

yanıt4
yanıt1
kral:

bunlar hep kıyamet alametleri. gayrimeşru çocuklar evlilik dışı ilişkiler, babanın kıza tecavüzü erkek kız kardeşlerin birbirine sevgi duymaları, normal bir ilişkiymiş gösterilmeleri. kıyamete her gün biraz daha yaklaşıyoruz

yanıt3
yanıt1
Diğer Vatandaş:

Başımıza bir sürü olay geldi diyene kadar iyi gidiyordun. .

yanıt2
yanıt1
bozoklu:

amin

yanıt1
yanıt1
........//////////:

İŞİN UCUNDA ÜNLÜ OLUNCA NORMAL KARŞILANIYOR. . SIRADAN BİR KADIN BÖYLE ÖZEL HAYATI OLUNCA AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER SÖYLENİYOR.

24
4
yanıtYanıtla
antalyalı:

böyle insanları gündeme getirmeyin ne yaparsa yapsın ahlaksız

21
6
yanıtYanıtla
emin değil sanırım:

kendisi biliyormu bakalım babasının kim olduğunu?

24
3
yanıtYanıtla
sütçü bayram:

bende acayip merak ediyorum. sütçü bayramdan süt aldıysa kesin sütçü bayramdır.

yanıt6
yanıt0
xx:

Almanlar Amerikali sanacilar cocuk dogurmayi cok severler bizim sanatcilara bakin ödleri kopuyor cocuk dogurcam diye yada birtane dogururlar o Kadar kalabalik Aile herzaman güzeldir.

yanıt1
yanıt0
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title