Haberler

44 Malatyaspor, Adıyamanspor'a Konuk Olacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçına kilitlendi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçına kilitlendi.

Grubundan 34 puanla üçüncü sırada yer alan 44 Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan sarı kırmızılılar, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek.

44 Malatyaspor'un Teknik Direktörü İsmail Tekin, ligde haftalar ilerledikçe şampiyonluk yarışının kızıştığını söyledi. Telafisi olmayan haftalara girdiklerini belirten Tekin, "Zirvenin 4 puan gerisindeyiz. Birbirinden kritik karşılaşmalar oynuyoruz. Her maç final niteliğinde. Biz bu kızışan yarışta elimizden geleni yapıyoruz. Umarım sezon sonunda hak eden şampiyon olur. Elimizdeki imkanlarla terimizin son damlasına kadar yarışı kovalamaya çalışıyoruz. Tabi biz kendi maçımızın dışında diğer maçlara da bakıyoruz. Çünkü takip eden taraf biziz. Bu haftaki rakibimiz Adıyamanspor güçlü bir takım. Zorlu bir deplasman maçı olacak bizim için. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp, önümüze umutla bakmak istiyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Tekin Adıyamanspor Malatyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title