Haberler

41 yıl önce çektirdiği fotoğrafı kapak yaptı

Güncelleme:

Çok yönlü sanatçı kişiliğiyle hayatlarımızda iz bırakan Işıl Yücesoy'un, en sevdiği ve dinleyenlere en fazla dokunduğunu düşündüğü, Sezen Aksu şarkılarını söylediği "Sezen Aksu Sokağı" isimli YouTube projesi hayranlarından gelen yoğun istek üzerine single olarak Ossi Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformları üzerinden müzikseverlerle buluşuyor.

Tamamı 10 şarkıdan oluşan "Sezen Aksu Sokağı" isimli projenin açılış single'ı söz ve müziği Sezen Aksu'ya, düzenlemesi besteci ve piyanist Murat Aşkan'a ait olan "Kaybolan Yıllar" bugün yayınlanıyor. Işıl Yücesoy'un single çalışmasının kapak fotoğrafında, geçen yıllara atıf olarak, 1979 yılında İzmir Fuarı'nda kuliste çekilen bir fotoğrafı ve aynı pozu verdiği günümüzden bir fotoğrafı kullanıldı.
Yücesoy "Kaybolan Yıllar" single'ı ile ilgili; "Dimdik yürüdüğüm bu hayat yolculuğunda geriye dönüp baktığımda bana kazandırdıkları için her geçen yılımın önünde& ; saygıyla eğiliyorum; çünkü onlar, hiçbir anı için pişmanlık duymadığım, benim yaşadığım yıllar. Kaybedilen değil, kazanılan yıllar" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Işıl Yücesoy Sezen Aksu Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title