Haberler

40 Haramiler Proje Ekibi

Güncelleme:

Ali Baba'nın (Muammer Yanmaz) 2004 yılında ilk adımını attığı 40 Haramiler macerası, 2007'de başlayan Pro Harami ve 2015'te açılan Proje Atölyeleri ile devam ediyor.

Kuşaklar Arası İletişim

Proje Ekibi'ne dahil olan Haramiler'in yeni fikirleri fotoğraf ile hayata geçiyor. Ekip, bir taraftan da kendi serilerini oluşturarak fotoğraf kariyerlerine devam ediyor.

40 Haramiler Proje Ekibi bu çerçevede, Kuşaklar Arası İletişim konusuna objektifini çevirdi. Ali Baba ve onun proje atölyesinde bir araya gelen 33 Harami'nin, çocuklar ve yaşlılar arasındaki hikayeleri, 26 Ocak– 3 Şubat 2017 tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezi'nde sergileniyor.

Sergide çalışması bulunan fotoğrafçılar:

Ali Berdan Kaya, Arzu Acar, Ayşe Meral, Banu Okunakul, Beray Aytek, Betül Gülsoy, Burcu Akın Yıldız, Bülent Çakır, Cüneyt Yazıcıoğlu, Deniz Coşgun, Elif Melike Ünüvar, Gamze Reisoğlu Şamdancı, Gözde Kargül, Gülfer Gökgöz, Haluk Narmanlı, Işıl Dağdevirenel, İlteriş Erdemir, Kayıhan Hasırcı, Kübra Karaçizmeli, Lale Zeynep Süsal, Lütfiye Ban, Mahmut Ceylan, Muammer Yanmaz, Mustafa Uzel, Neşe Karaarslan, Nirva Narlı Kazanciyan, Nur Su Yaman, Nuray Acar, Nuray Şar, Pınar Gönül, Sayat Kazanciyan, Şila Horoz, Yeşim Saraçer, Zafer Uysal.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muammer Yanmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title