Haberler

4. Aile İşletmeleri Kongresi Radisson Otel’de yapılacak

İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi ( AGMER) tarafından, iki yılda bir düzenlenen Aile İşletmeleri Kongresi'nin dördüncüsü bu yıl, 16-17 Nisan tarihlerinde Radisson Otel'de yapılacak.

İstanbul Kültür Üniversitesi bünyesinde, Türkiye'nin ilk ve tek Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi olan AGMER tarafından her iki yılda bir düzenlenen Aile İşletmeleri Kongresi, bu yıl dördüncü kez iş dünyasının önde gelen aile işletmesi üyeleri, akademisyenler, medya temsilcilerini ağırlayacak. Türkiye'de, aile sahiplik ve yönetiminde olan işletmelerde karşılaşılan sorunların, iş hayatından gelen girişimci, aile bireyi yöneticiler, profesyonel yöneticiler ve akademisyenler tarafından tartılaşacağı, deneyimlerin ve çözüm yollarının paylaşılacağı kongre, 16-17 Nisan tarihlerinde Radisson Blue Airport Otel'de geniş bir katılımcı kitlesine yönelik olarak yapılacak.

İstanbul Kültür Üniversitesi öğretim görevlisi ve AGMER Müdürü Prof. Dr. Tamer Koçel'in başkanlığında gerçekleşecek 4. Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Kongresi bu yıl, tartışma oturumları, yuvarlak masa toplantıları ve bildiri oturumlarından oluşacak.

İş dünyasında aile işletmesi olarak faaliyetine devam eden ve sektörünün önde gelen firmalarından yeni kuşak temsilcilerin yer alacağı kongrede, "Aile İşletmeleri"nde büyüme ve getirdiği sorunlar, ikinci veya üçüncü kuşağa geçiş yönetimi ve devir sorunları, aile işletmelerinin kurumsallaşma süreçleri, "dışarıdan üye" uygulamaları, aile kültürü-işletme kültürü ilişkileri, aile işletmelerinde markalaşma ve sürdürülebilirlik, profesyonel yönetime ve CEO'ya geçiş süreçleri gibi konuların yanısıra, aile anayasası ve aile işletmelerinin psikolojik yönleri masaya yatırılacak. Kongre, temel oturum konuları, örnek olayların incelenmesi ve bildiri oturumları ile son bulacak.

Konuşmacılardan Bazıları

Hindistan Chandigarh Business School'dan Dr. SPS Bedi

Ali TATVEREN – Kafkas

Atalay ŞAHİNOĞLU _ Nuh Çimento

Ayhan YAVRUCU – Alarko

Bengi SEMERCİ- Semerci Enstitüsü

Bilal HANCI – Doğu Org. San. Bölgesi

Burhan KARAÇAM (E)–Yapı Kredi Bankası

Cemalettin SARAR – Sarar

Ege CANSEN _ İktisatçı,Yazar

Hasan YALÇIN – DT Denetim

Hayrullah DOĞAN – DT Denetim

Hilmi DEVELİ - Kobiefor

Hüseyin ERKAN - İMKB

Hüseyin ÖZDİLEK – Özdilek

İlhami FINDIKÇI-Değer Danışmanlık

İsmet ABALIOĞLU – Abalıoğlu

Murat BAYAR – Eriş Helva

Murat İŞERİ – İdaş

Nur GER – Suteks

Orhan İDİL – Hayat Kimya

Rüştü BOZKURT - Dünya Gazetesi

Serhat SÜZER – Süzer Holding

Suat BALLAR - Avukat

Tunç ULUĞ- Koçyönder

Üstün BAHAROĞLU- Birgi/Mefar

Yavuz İSKENDEROĞLU – İskender

Yılmaz BÜYÜKERŞEN – Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı

Yusuf ÖZTİRYAKİ – Öztiryakiler

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title