Haberler

3. Uluslararası Malatya Foto Kampı'na Doğru

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) ve Arapgir Belediyesince bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek "Uluslararası Malatya Foto Kampı"na yurt içi ve dışından çok sayıda fotoğraf sanatçısı katılacak.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) ve Arapgir Belediyesince bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek "Uluslararası Malatya Foto Kampı"na yurt içi ve dışından çok sayıda fotoğraf sanatçısı katılacak.

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile çeşitli kulüp ve firmaların desteklediği etkinlik, bu yıl 6-9 Temmuz'da Arapgir ilçesine bağlı Kayaarası Kanyonu'nda düzenlenecek.

Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, kamp dolayısıyla bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında, foto kampının tarihi, kültürel değerlere sahip ilçeye ve fotoğraf sanatına büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirterek destek verenlere teşekkür etti.

Arapgir Kaymakamı Salih Sak da herkesi "Çadırını al gel" sloganıyla düzenlenen kampa beklediklerini anlatarak "Çadırıyla herkesi Arapgir'e bekliyoruz. Gerekli önlemleri aldık, doğaseverleri bekliyoruz." diye konuştu.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise foto kampının bu yıl Arapgir'de gerçekleştirilmesinin kendilerini onurlandırdığını bu konuda üzerilerine düşen her şeyi yapacaklarını aktardı.

İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat da üniversite olarak kültür ve sanat etkinliklerinde bulunmaya çalıştıklarını belirterek, etkinliğin kentin tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu da etkinliğin kentin tanıtımına önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu ise foto kampının kent için önemli bir değer olduğunu dile getirdi.

Foto kampı Genel Koordinatörü Mustafa Ertekin de bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri etkinlikte tekrar buluşmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Kampı farkındalık oluşturmak için düzenlediklerine işaret eden Ertekin, Malatya'nın her ilçesinin birbirinden farklı olduğunu bunun da büyük bir zenginlik sağladığını vurguladı.

Etkinliğe yurt içi ve dışından çok sayıda fotoğraf sanatçısının katılması bekleniyor.

Kaynak: AA / Eğitim

Mehmet Ali Aytaç Arapgir Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title