Haberler

Kendisini fuhşa zorlayan şahsı başından vuran kadın yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Zeytinburnu'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıkan kişi, bir kadın tarafından sokakta başından vurularak yaralandı. Olaydaki esrar perdesi yavaş yavaş aralanırken kadın, şahsın kendisini fuhuş yapmaya zorladığı için vurduğunu söyledi.

Zeytinburnu'nda dün akşam saatlerinde cezaevinden izinli çıkan kişi, bir kadın tarafından sokakta başından vurularak yaralandı. Polis ekipleri, olayın failinin yaralanan Ali İhsan A.'nın eski eşinin yeğeni olduğunu belirleyerek yakaladı.
Kadının kaçma anları bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

Olay, Maltepe Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelmişti. Çorum İskilip Açık Cezaevi'nden izinli çıkan Ali İhsan A. bir kadın tarafından silahla başından vurularak ağır yaralandı. Ali İhsan A.'nın hastanede tedavisi devam ederken, polis ekipleri de kaçan kadını yakalamak için çalışma yaptı. Ekipler, Ali İhsan A.'yı vuran kişinin eski eşinin yeğeni Canan Atlı olduğunu belirledi. Adresinin tespit edilmesinin ardından Atlı, yakalanarak gözaltına alındı.

ZEYTİNBURNU'NDA CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKAN KİŞİYİ VURAN KADIN YAKALANDI

FUHUŞA ZORLADI İDDİASI

Emniyette sorguya alınan Canan Atlı'nın, kendisini fuhuş yapmaya zorladığı için Ali İhsan A.'yı vurduğunu söyledi.

KADININ KAÇMA ANI KAMERADA

Canan Atlı'nın saldırıdan sonra kaçma anı bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde Canan Atlı'nın olay sonrası hızlı adımlarla kaçtığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinburnu Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500

Yorumlar (20)

İndira Gandi:

Sonuç: Her vuran suçlu değil, her vurulan masum değil. . . Hukuk iyiyi kötüden ayırmalı. Yoksa toplum gittikçe ifsad oluyor, iyilere masumlara yazık oluyor.

25
2
yanıtYanıtla
eser:

İnsan namusu için yaşar, olay anlatıldığı gibiyse, eline sağlık bacım, Allah yardımcın olsun.

17
7
yanıtYanıtla
RESE:

Olmayacakmış. Ben konuştum.

yanıt0
yanıt1
kaan:

Eser kardeşim islama göre kolluk kuvvetlerine gitmesi gerekiyor. Ölüm fermanı ancak bir mahkemeden çıkar. Sizin dininiz nedir bilmiyorum ama. İslam dininin hukuku bu tarz infazları haram kılmıştır. He ben islam takmam hukuk sallamam diyorsan nefsinden yaz birşeyler ama ahiret te var unutmayalım.

yanıt0
yanıt0
Kardeşş:

Kadınlar erkekleri öldürüyor ve altından ne hikmetse sürekli namus davası çıkıyor.... Eeeeee erkeklerde namus davası diye öldürmüyormuy du... Adalet çifte standart demek değildir... Hukuk devletinde herkes gibi kadınlarda kurallara uyacak yoksa vesselam....

12
6
yanıtYanıtla
Maraba:

Eline sağlık

14
1
yanıtYanıtla
Vicdan:

Herkes kendi sorununu kendince çözsün aferim. Polis, asker savcı dururken al silahı kendi işini kendin gör. Sonrada namusum için yaptım de. Dinimizce de haram olan bir uygulama neresine hak veriyorsunuz. Kuran-ı kerime de mi saygınız yok.

5
5
yanıtYanıtla
aynenöyleaynen:

cezalar yetersiz. herkes kendi adeletini sağlamaya çalışıyor.

yanıt0
yanıt0
aga:

yada kadin bir baskasini buldu para cikar kavgasi da olabilir ølen nasil olsa kendini savunmaz derler hep ayni sey namusumu temizledim bu zaman kadar yapar iken sorun olmiyor o zaman polise gitse idi kadinin dedigi kesin dogru mu bir de o var yada yeni birisini buldu ortaya cikti delilleri yok ettti kisaca her sey olabilir

7
1
yanıtYanıtla
Suclu:

Fuhusa zorlayan magdur hayati karartilan kadın ise adaletin pençesinde. Lânet olsun çok kötü bir dünya da yaşıyoruz. Adaletin tecelli etmediğini gördükçe yaşam sevincim bitiyor

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title