Haberler

Hayvan otlatırken yılanın soktuğu kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:

Osmaniye'de hayvan otlatan 60 yaşındaki kadını yılan soktu. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Talihsiz kadın, ailesinin gözyaşları içinde toprağa verilirken oğlunun da aynı bölgede yılan saldırısına uğradığı ve tedaviyle sağlığına kavuştuğu ortaya çıktı.

Osmaniye Düziçi'nde Cennet İnci(60), hayvan otlattığı sırada yılan sokması sonucu hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan kadının oğlunun da aynı bölgede yılan saldırısına uğradığı ve 1 aylık tedaviyle sağlığına kavuştuğu öğrenildi.

HASTANEDE CAN VERDİ

Düziçi ilçesinin Gümüş köyünde inek otlatırken, yılan sokması sonucu yaralan ve kendi imkanlarıyla ana yola çıkarak çevredeki vatandaşlardan yardımıyla hastaneye kaldırılan 7 çocuk annesi Cennet İnci, hastanede can verdi. Yaşlı kadının cenazesi, otopsinin ardından götürüldüğü köyünde toprağa verildi.

OĞLU KURTULDU AMA ANNESİ KURTULAMADI

Yılan sokması sonucu hayatını kaybeden Cennet İnce'nin oğlunun da aynı yerde yılan tarafından sokulduğunu söyleyen Gümüş Köyü Muhtarı Ramazan Yakut, "Köyümüzün Çirişlikaş Mahallesi'nde bulunan ormanlık alana inek otlatmaya gidiyor yılan sokması sonucu kendini ormandan yol kenarına atarak çevredeki vatandaşlardan yardım istiyor. Yoldan geçen bir vatandaş yardım etmeye gittiğinde kendisini yılan soktuğunu söylüyor. Yardıma gelen vatandaş durumu, İnce'nin akrabalarına bildiriyor. Kendi arabalarıyla hastaneye götürmeye çalışırken Böcekli beldesinin ilerisinde ambulans karşılıyor bunları kadını alıp hastaneye götürüyorlar orada hayatını kaybediyor. Hayatını kaybeden oğlunu da yılan sokmuştu ama o kurtulmuştu annesi kurtulamadı" dedi.

"BACAĞINA TURNİKE YAPIP HASTANEYE GÖTÜRDÜK"

Köylerinde yılan sokma vakalarının pek yaşanmadığını kendi annesini de yılan soktuğunu ama kurtulduğunu söyleyen Selver İnce, "Kadın ineğini otlatmaya gidiyor, ineğini çözerken otların arasında yılan sokmuş. Yola çıkıp yardım istemiş bir adam yardıma gelmiş ona beni yılan soktu demiş son sözleri bu olmuş. Akrabalarına haber veriyorlar hastaneye götürürken kadının ağzından köpükler geliyor. Benim annemi de yılan soktu annem beni yılan soktu dedi gittik baktık yılanı öldürmüş hemen bacağına turnike yapıp hastaneye götürdük orada tedavi gördü iyileşti. Bu kadının oğlunu da yılan sokmuştu aynı yerde ama o kurtuldu. Şu zamana kadar yılan sokma olayı 3 defa oldu başkada olmadı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmaniye Hayvanlar 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (8)

Fakır:

Allah rahmet eylesin... yılan sokmaz, dişleri var ısırır

45
36
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

yılanın ısırdığını herkes bilir ama yılan sokması bir halk tabiridir ısırmakla aynı manaya gelir.

yanıt2
yanıt0
Pole star:

Tam ben yazmak için yorumlara girmiştim... Çok yaşa iyi yaşa... Ölen kadına Allah rahmet eylesin.

yanıt25
yanıt9
alper sadik:

dişlerini sokmuyormu etine

yanıt43
yanıt3
SAMET TEMAS:

soktuğuyla da kalmaz, zehrini etin içine zerk eder. bu yüzden yılan sokması denir.

yanıt17
yanıt0
cavit dogan:

Allah rahmet eylesin. Zehri bu kadar etkili olan bir yılan varmıymış ya bizim Ülkede, biraz gecikmişler yada başka bir şeyi tetikledi galiba. :(

25
6
yanıtYanıtla
Mahmut Karataş:

yurtdışından özelikle güney Amerika dan ülkemize çok zehirli yılanlarin getirilip ormanlara birakildigini duymustum

21
10
yanıtYanıtla
Halit Çelebi:

yine mi dış güçler:)

yanıt27
yanıt6
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title