Haberler

Yaşlı adam, sipariş sırasında bekleyen genç kızı böyle taciz etti

Güncelleme:

Brezilya'da kaydedilen bir görüntüde sipariş sırası bekleyen genç kızın, arkasındaki yaşlı adam tarafından taciz edildiği anlar yer alıyor. Video kısa sürede sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

Her şeyden habersiz sipariş sırasında bekleyen genç kız, arkadan kendisine sinsice sokulan yaşlı adam tarafından defalarca taciz edildi. O anlar başka bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bir süre sonra taciz edildiğinin farkına varan genç kız, ani bir hareketle yaşlı adamı boşa düşürdü. Genç kızın durumu fark ettiğini anlayan adam, hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntüler milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Brezilya Sosyal Medya Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (29)

haksız mıyım:

don, iç çamaşırdır. beden düzgün şekilde örtülürse bu tür tacizlerden vs. korunulur

593
563
yanıtYanıtla
SEYMA:

HER ŞEYE DE BİR BAHANENİZ VAR, KENDİNİZE SAHİP ÇIKMAKTAN NE KADAR ACİZSİNİZ.

yanıt419
yanıt553
Gerard Dirivia:

Hayvanlar örtünmüyor ama onlar bile tacize uğruyor. Bu olay Örtünme ile alakalı değil ruh sağlığı ile alakalı. Çakma müslüman seni

yanıt439
yanıt309
veli İdi:

Türkiye’de çarşaflı/tesettürlü kadınlarada taciz girişiminde bulunuluyor!!! Mesele bedeni kaptmakmı yoksa harama uzanan zihni kapatmakmı?

yanıt435
yanıt95
sade vatandaş:

MAL HERİF YAPTIĞIN YORUMA BAK SENİN O ADAMDAN FARKIN YOK

yanıt193
yanıt120
haksız mıyım:

ulan bu solak, dinsiz imansız tayfasına nasıl da batıyor hakkı söylememiz. siz istediğiniz kadar tırmalayın, istediğiniz kadar görmezden gelin; Allahın sınırlarını çiğnedikçe rezil olacaksınız. hem rezilliğiniz ahirete kalmayacak bu dünyada da rezilsiniz

yanıt223
yanıt155
Ergün Erkuş:

DAHA ÇOK SOSYAL MEDYA OYUNUNA BENZİYOR

87
40
yanıtYanıtla
MÜCAHİD:

BÖYLE yarı çıplak gezenler tacizlere tecavüzlere hazırlıklı olmalı çünkü giyimleriyle davet ediyorlar, e gelen de ahlaksız olacak iyi ahlaklı biri gelir mi? gelmez. onuru olan bir adam karısının böyle teşhirci olmasını kabullenemez.

yanıt4
yanıt3
Aslan:

Brezilya değil Rusya orası.Tezgahta Rusça eleman aranıyor yazısı var.Kız Rus yaşlı amca orta asyalı,Kırgız muhtemelen.

80
20
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Belgesel gibi

53
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title