Haberler

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

Güncelleme:

Bursa'da 12 yaşındaki S.Ö.'ye cinsel istismarda bulun 43 yaşındaki Ahmet Bayraktar tutuklandı. Polise ifade veren S.Ö, "Ahmet beni evine davet ettiğinde bazı fotoğrafları gördüm. Fotoğraflardaki kişinin annesi olduğunu söyledi. Eşiymiş daha sonra öğrendim" dedi.

Bursa'da Ahmet Bayraktar sosyal medyadan tanışıp evine çağırdığı 12 yaşındaki S.Ö.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Olay, 30 Ocak'ta Nilüfer ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Bayraktar (43), sosyal medyadan tanışıp evine çağırdığı 12 yaşındaki S.Ö.'ye cinsel istismarda bulundu. Olay, kız çocuğunun boynundaki morluğu gören ablasının şüphelenip şikayetçi olmasıyla ortaya çıktı.

"BENİ YATAK ODASINA GETİRİP İSTİSMARDA BULUNDU"

S.Ö poliste verdiği ifadesinde "Ahmet'in yaşadığı eve gittim. Evinde fotoğrafını gördüğüm kendisinden yaşça büyük olan eşini de bana, 'Annem' diye tanıttı. Sonrasında beni yatak odasına getirip annesinin diye eşinin eşyalarını gösterdi. Sonra da istismarda bulundu. Ahmet'in 23 yaşında olduğunu sanıyordum. Bunların başıma geleceğini bilmiyordum, şikayetçiyim" dedi.

"GERÇEK YAŞINI BİLMİYORDUM"

Şüpheli Bayraktar da polisteki ifadesinde, "Kendisi ile tesadüfen tanıştık. Sosyal medya üzerinden yazışmaya başladık. Geçen süreç içerisinde gönül birlikteliğimiz başladı. Olay günü çok hastaydım. Bana gelmek istedi, pasta yapmak için evime geldi. Koltukta otururken sarılıp öptü. Ben S.Ö'yü 19 yaşında biliyordum. Yaşının küçük olduğunu bilsem kendisiyle ilgilenmezdim" dedi.

Adliyeye sevk edilen Ahmet Bayraktar 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan çıkarıldığı mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderildi. Bayraktar hakkında başlatılan savcılık soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Bayraktar Sosyal Medya Bursa Suç 3.Sayfa Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

Bakmadan Geçme

Isparta Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Isparta Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Iğdır Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Iğdır Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hakkâri Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hakkâri Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hatay Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! İtalya-Arnavutluk maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İtalya-Arnavutluk maçı ne oldu? İtalya-Arnavutluk maçı CANLI izle! (EURO 2024) İtalya-Arnavutluk EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çorum Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çorum Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Erzincan Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Erzincan Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Elazığ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

500

Yorumlar (32)

Marko Apostolidis:

23 yaşında = parası vardır diye düşündü galiba kız.... amcası yaşındaki adamın evinde işi ne?

368
414
yanıtYanıtla
Serhat Dere:

12 yaş kız degildir cocuktur,parasi derken 12 yasinda bir cocuk gelecek kaygisi zengin koca vs ne bilsin.Cocuklara kiz deme

yanıt323
yanıt70
Cem ABACI:

Yaw evinde hamur açmayı mı ögretecek niyet belli bu tarz biraraya gelmeleri savunana şaşarım

yanıt121
yanıt15
KILIÇ ASLAN:

12 yaşında çocuktan bahsediyoruz "On iki" ve çocuk. Hiç birşey çağrıştırmıyor galiba bu iki şey sizin gibilere.

yanıt73
yanıt19
Bozkurt:

Laik ve çağdaş kültürlerde böyle yanlış anlaşılmalar olur normaldir

226
486
yanıtYanıtla
aydg:

anlatsana ne alakası var? anlamını bile bilmediğine o kadar eminim ki! Laiklik; Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürlüğü de demektir. anayasamızada ise şöyle adlandırılır: Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasî veya hukukî temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasî veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz.

yanıt51
yanıt16
Yusuf ODEMIS:

12 yaşındaki çocuğu da 19 yaşında sanmazsın be kardeşim...

308
20
yanıtYanıtla
Sabır Taşı:

kızda 43 yaşındaki adamı 23 sanmış

yanıt282
yanıt27
HasanAbi:

Bence herşeyi biliyordu ters düşmüş olabilirler ondan sonra şikayetçi olup rezil etmiş

196
22
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

12 yaşında konuya ne kadar hakim olabilir. de dediğin gibi senaryoları kafasında dolandırıp şikayet edebilir. çocuk çocuk. Sen de mi çocuklardan faydalanıyorsun?

yanıt2
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title