Haberler

Yapay zekayla fotoğraflarını müstehcen içeriklere çevirip taciz ettiler

Güncelleme:

Sosyal medya hesabında yer alan fotoğrafları bir tacizci tarafından yapay zeka aracılığıyla müstehcen içeriğe çevrilen Aleyna Ketenci, yaşadıklarını anlatarak yardım çağrısında bulundu.

Yapay zeka uygulamalarının oluşturduğu görseller son dönemde sık sık gündeme gelir oldu. Sosyal medyadaki fotoğraflarından yapay zeka aracılığıyla müstehcen içerikli videolar hazırlayan bir tacizci, genç kızın hayatını kabusa çevirdi. "Yardım edin" diyerek çağrı yapan genç kızın başına gelenler, adeta herkesin başına gelebilir.

FOTOĞRAFLARI MÜSTEHCEN SÖZLER İLE SESLENDİRMİŞ

Show Haber'e konuşan Aleyna Ketenci, kendisinin yıllar önce çektiği fotoğrafları dahi saklayan bir erkeğin yapay zeka kullanarak söz konusu fotoğrafları müstehcen içeriklere dönüştürerek kendisine gönderdiğini söyledi. Kimliği belirsiz şahsın, bazı fotoğrafları yeniden canlandırarak müstehcen sözler ile seslendirdiği görüldü.

"ANCAK BİR PSİKOPATIN AKLINA GELİR"

Aleyna Ketenci verdiği röportajda, "Gerçekten normal bir insanın aklına gelemez böyle şeyler; ancak bir psikopatın aklına gelir' dedi. Gönderdiği maillerde ev ve iş yeri adresinin de kayıtlı olmasından dolayı endişelendiğini dile getiren Aleyna Ketenci yine de, "Hiçbir şeyden korkmayın" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Sosyal Medya 3.Sayfa Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (3)

Kuman:

Mutlaka bulunup cezalandırılmalı

155
6
yanıtYanıtla
Thranduil:

Bu kız mutlaka gerekli yerlere şikayet yapmıştır. Sizce neden basına konuşmuştur? Bir şekilde gündeme gelmeyince o işi adam akıllı çözemiyorlar da o yüzden.

139
7
yanıtYanıtla
osman baser:

bu nası iş lan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title