Haberler

Tersanede feci kaza: Başmühendis hayatını kaybetti

Güncelleme:

Yalova'da bir tersanede yaşanan iş kazasında müdür ve gemi başmühendisi yaralandı. Başmühendis hastanede hayatını kaybetti, tedaviye alınan müdürün sağlık durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde bulunan Hatsan Tersanesi'nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.

HASARI İNCELEMESİNDE FECİ KAZA

Altınova Tersaneler Bölgesi'nde faaliyet gösteren Hatsan Tersanesi'nde fırtına etkili oldu. Fırtınada bölgede oluşan hasarları inceleyen Tersane Müdürü Alper Akalın ve Başmühendis Özkan Kara, konteyner ve forklift arasında kaldı. 2 yaralı, bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Başmühendis Özkan Kara, hastanede hayatını kaybetti, yaralı olan müdürün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yalova 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Özgür Sevindik:

Alma garibin ahını tersane müdürleri. Çalışanların herfırsatta hakkını. Tersane ağbabalarına yedirirsiniz bu ve bunun gibilerine acınmaz

10
24
yanıtYanıtla
Beytullah Özer:

Özkan kara çok kötü bir insandı müdür aynı şekilde beni kovdular 50 milyarmi vermediler hakimi helal etmiyorum çok insanın ahını aldılar

10
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title