Haberler

Milletten çaldığı paralarla şov yapıyordu, saltanatı sona erdi

Güncelleme:

Ucuz telefon vaadiyle milleti kandıran çete, ekiplerin başarılı operasyonuyla çökertildi. Çetenin elebaşılığını yapan sosyal medya fenomenin vurgun paraları ve uzun namlulu silahlarla poz verip "Yakalanmadığın sürece her şey legaldir" şeklinde paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

Sosyal medya hesapları üzerinden lüks model cep telefonlarını paylaşıp piyasa değerinin çok daha altında vereceğini vadederek 1750 kişiyi 2 milyon lira dolandırdığı belirlenen çete çökertildi.

KAPORAYI ALIP TELEFONU GÖNDERMİYORDU

Çetenin başında bir sosyal medya fenomeni vardı. Başvurdukları yöntem tanıdıktı; sözde fenomen, sosyal medya hesapları üzerinden lüks model cep telefonlarını paylaşıp piyasa değerinin çok daha altından vereceğini vadediyordu. Kaporayı aldıktan sonra da iddiaya göre o telefonları göndermiyordu.

ŞİKAYETLER ARTINCA EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Şikayetler artınca İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri harekete geçti. 1750 kişinin aynı yöntemle yaklaşık 2 milyon lira dolandırıldığı belirlendi.

"YAKALANMADIĞIN SÜRECE HER ŞEY LEGALDİR"

Vurgun paraları ve uzun namlulu silahlarla poz verip "Yakalanmadığın sürece her şey legaldir" şeklinde paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Ekipleri operasyonuyla gözaltına alınan çete üyelerinden 4'ü tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Bilal Ceran - 3.Sayfa

Sosyal Medya Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Demir Acer :

Faydasiz gecekondu kekosu

347
2
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

o Keko 1 ay yatmaz gene aynıdsını yapar

yanıt200
yanıt14
Özkan Bulut:

Ben bu kekoya kızmıyorum böyle şeylere inanan bedava ya mal mülk sahibi olmaya çalışan koyunlara kızıyorum hiç gazete okumaz haber dinlemez

yanıt72
yanıt0
Yusuf Odemis:

Baştaki hırsızlara neden birşey söylenmiyor ?

184
58
yanıtYanıtla
Bagdu Banda:

Onların arkasında milyonlarca koyun var inanan ondan kardeşim

yanıt6
yanıt5
sade vatandaş:

bunun yaptığı bir şey değil öbür tokatçıların yanında bununki yanak okşaması gibi gelir asıl tokatçılar bu halkı tokat manyağı yapıp iflahını kesti bunlardan hesap soran yok

173
37
yanıtYanıtla
birgörüş:

Bir dönem bu ülkede 20 tane banka TMSF ye devredilmişti. batık bankalar la trilyonlar sömürülmüştü. Naylon faturlaarla devleti soyulardı. Sahte Reçete muhabbteti de ayrı bir soygun yöntemiydi.

123
11
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

yakinda cikar milletin 2 milyonuda buhar olur akp ülkeyi perisan etti cezalar yetersiz ceteler dalga geciyor

97
35
yanıtYanıtla
Rahmi Ertan :

Ar, namus, dürüstlük, liyakat, ahlak, adalet yok oldu. Türkiye'mizin ACİL cerahata ihtiyacı var. Bu nasıl olacak bilmiyorum ama durum vahim.

101
7
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

bu dünyanin kerizi bitmez görmedigin telefona niye para verirsin kekolar

89
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title