Haberler

Vatandaştan örnek davranış... Karakol önünde bulduğu 300 doları hiç tereddüt etmeden böyle teslim etti

Güncelleme:

Vatandaştan örnek davranış... Karakol önünde bulduğu 300 doları hiç tereddüt etmeden böyle teslim etti Yerden alıp nizamiyedeki jandarmaya vermesi bir oldu Jandarma önünde düşürdüğü parayı aynı yerde teslim aldı Düşürdüğü 300 Doları jandarmadan teslim aldı Antalya'da yolda yürürken yerde 300...

Vatandaştan örnek davranış... Karakol önünde bulduğu 300 doları hiç tereddüt etmeden böyle teslim etti

Yerden alıp nizamiyedeki jandarmaya vermesi bir oldu

Jandarma önünde düşürdüğü parayı aynı yerde teslim aldı

Düşürdüğü 300 Doları jandarmadan teslim aldı

ANTALYA - Antalya'da yolda yürürken yerde 300 dolar bulan çift, parayı hiç bekletmeden nizamiyedeki nöbetçi jandarmaya teslim etti. Paranın düşürülme anı ve çiftin parayı teslim etme anları ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Veteriner Hekim Ahmet Öztürk, bir yere ödeme yapmak için Aşağı Hisar Mahallesi 4501 sokakta yürüdüğü sırada Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu girişine geldiğinde, cebindeki para yere düştü. Parayı bulan yaşlı bir erkek ile kadın, yerden aldıkları parayı tereddüt etmeden Merkez Karakolu girişinde nöbet tutmakta olan askere verdi.

Güvenlik kameralarından paranın düşme anını ve diğer ayrıntıları izleyen jandarma, parayı düşüren Ahmet Öztürk'e ulaşarak 300 Doları teslim etti.

Ödeme yapmak için evinden çıktığını belirten Öztürk, ödeme yapacağı yere vardığında cebindeki paranın olmadığını gördüğünü, jandarma sayesinde parasını bulduğunu belirterek jandarmalara teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Öztürk Jandarma Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title