Haberler

Van'da atlı birlikler kaçakçılık faaliyetlerine karşı görev başında

Güncelleme:

Van İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki atlı birlikler, sınırın gerisinde yüksek dereceli önlemlerle her alanı kontrol altında tutarak devriye faaliyetleri yürütüyor. Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, atlı birliklerin kaçakçılık olaylarını engellemek için Özalp, Saray ve Çaldıran ilçelerinde görev yaptığı belirtildi.

Van'da kaçakçılık faaliyetlerine karşı atlı birlikler görev başında

VAN - Van İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki atlı birlikler, sınırın gerisinde yüksek dereceli önlemlerle her alanı kontrol altında tutarak devriye faaliyetleri yürütüyor.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı timlerinin sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç türlerinin çıkış noktasını teşkil eden kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Van İl Jandarma Komutanlığı komando timleri ve atlı devriyeler sınır hattına yakın Özalp, Saray ve Çaldıran ilçelerinde her türlü kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi için görev başında. Uyuşturucu, alkol, akaryakıt, tütün mamulleri, ilaç ve göçmen kaçakçılığı gibi birçok kaçakçılık faaliyetini önlemek maksadıyla gün boyu jandarma atlı birlikleri sınırın gerisinde yüksek dereceli önlemlerle her alanı kontrol altında tutarak devriye faaliyetleri icra ediyor" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Van Valiliği Çaldıran Jandarma Özalp Saray Van 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title