Haberler

Bu nasıl vicdansızlık! Üst geçit asansörüne tekme atarak zarar verdi

Güncelleme:

İzmit'te kimliği belirsiz kişinin bindiği üst geçidin asansöre tekme atıp zarar verdiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Asansör, yaklaşık 1 ay kapalı kalacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 Evler mevkisinde yaptırılan Fatma Seher-Kara Fatma Üst Geçidi'ndeki asansöre binen kişi, tekmeler atarak zarar verdi.

HUKUKİ YOLLARA BAŞVURULACAK

O anlar, güvenlik kamarasına da yansıdı. Kapıları parçalanan asansörün, kat kapı panelleri, kapı kartı ve motoru hasar gördü. Belediye, Kurtuluş Savaşı kahramanı Fatma Seher'in adının verildiği üst geçide zarar veren kişi hakkında hukuki yollara başvuracağını açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatma Seher Haberler

500

Yorumlar (3)

Suskun Demir:

Devlet malına zarar vermekten 10 yıl hapis sorgusuz şekilde ve bütün masrafları karşılaması şeklinde işlem yapılması gerekmektedir bunlar vatan haini olarak yargılansın .

113
11
yanıtYanıtla
Atil:

Bu adam belli ki rahatsiz ve tedaviye muhtac. Asil yargilanmasi gerekenler kamu yetkisini rant kapisi olarak kullananlardir. Saygilar.

yanıt8
yanıt40
senata silva:

Atil: Topu taca atma, her ne olursa Devlet suçlu.. Sen bir psikiyatriye görün istersen..

yanıt10
yanıt13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title