Haberler

Ümraniye'de kız meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı

Güncelleme:

Ümraniye'de bir kişi, kız kardeşini rahatsız ettiği iddiasıyla bir başka kişiyi bacağından vurarak yaraladı. Olay sırasında olay yerinden geçen güven timleri saldırganı yakaladı. Saldırgan mahkemeye sevk edilirken, yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

Ümraniye'de, kız kardeşini rahatsız ettiği iddiası ile bir kişiyi bacağından vurarak yaralayan saldırgan, o sırada olay yerinden geçmekte olan güven timleri tarafından yakalandı.
Olay, Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, K.D isimli saldırgan, kız kardeşini rahatsız ettiği gerekçesiyle D.A.'yı araç içerisinde görünce ateş açarak saldırdı. Araçtan inerek kaçmak isteyen D.A. bacağından vurularak yaralandı. Saldırı anında ise Ümraniye Güven Timlerine bağlı ekipler saldırganı olay anında durdurarak yakaladı. Gözaltına alınan K.D. mahkemeye sevk edildi. Hafif yaralı D.A. ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Güven Timleri muhtemel cinayetin önüne geçti
Saldırı anında olay yerinde bulunan Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ümraniye timlerine bağlı ekipler, saldırganı olay anında yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, mıuhtemel bir cinayetin önüne geçti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güven Timleri Ümraniye 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title