Haberler

Yakalanmamak için estetikle kardeşine benzeyen kadın dolandırıcı tutuklandı

Güncelleme:

Tüzel şirketlere ait çekleri çalarak, üzerlerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren kadın, jandarma tarafından suçüstü yakalandı. 19 suçtan aranan dolandırıcının, kimlik kartı ve ev değiştirerek yakalanmamaya çalıştığı ortaya çıktı.

Tüzel şirketlere ait çekleri çaldıktan sonra üzerlerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren kadın İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı. 6 ilde, 19 ayrı suçtan arandığı öğrenilen dolandırıcının, yakalanmamak için kardeşine ait kimlik kartını kullandığı, karttaki fotoğrafa benzemek için yüz estetiği yaptırdığı belirlendi.

6 İLDE ARANAN DOLANDIRICI, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde; piyasada faaliyet gösteren tüzel şirketlerin kullandığı çeklerin çalındığı ve üzerlerinin doldurularak tekrar piyasaya sürüldüğü tespit edildi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelinin, 6 ilde 19 ayrı suçtan arama kaydı bulunan A.C. isimli kadın olduğu belirlendi.

KARDEŞİNE BENZEMEK İÇİN YÜZ ESTETİĞİ YAPTIRDI

10 yıldır aranan A.C.'nin yol kontrolü için durdurulduğunda, kardeşine ait kimlik belgesini göstererek yakalanmadığını, bu nedenle rahat hareket ettiği belirlendi. A.C.'nin, kimlik belgesindeki fotoğrafa benzeyebilmek için kilo verdiği ve yüz estetiği yaptırdığı tespit edildi.

Yakalanmamak için estetikle kardeşine benzeyen kadın dolandırıcı tutuklandı

OPERASYONDA ONLARCA ÇEK KOÇANI VE KAŞE ELE GEÇİRİLDİ

Yakalanmamak için estetik masasına yatan A.C'nin, kendi adına kayıtlı hiçbir ev ya da aracının bulunmadığı, sürekli adres değiştirdiği ortaya çıktı. En son Beyoğlu'nda bir evde ikamet ettiğinin belirlenmesi üzerine, şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenlendi. Operasyonda; çeşitli şirketlere ait çek koçanları, çok sayıda kaşe ve mühür ele geçirilirdi. Suçüstü yakalanan A.C., ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Güvenlik Yakalama Suç Operasyon Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

İbrahim Demirel:

Üzülerek söylüyorum ama bizim ülkenin geleceği de hiç iyi görünmüyor. Ekonomik açıdan bugün bozuk olur yarın düzelir belki, bunlar gelir geçer. Lakin ahlaki olarak çok bozuldu bu millet. Ne zaman haberlere baksam her gün onlarca hırsızlık, yolsuzluk, cinayet, araba kazaları vs. Yan baktın da diye adam öldürülen bir yerden bahsediyoruz. İşimiz çok zor ben 28 yaşındayım bu ülkenin düzeleceğini göremem diye düşünüyorum umarım bizden sonra daha iyi olur ama oda zor.

55
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title