Haberler

Trabzon'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada üvey kardeşini öldüren şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Trabzon'un Yomra ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Şükrü Yıldız'ın (79) tabancayla vurarak öldürdüğü üvey kardeşi Osman (55) ile onun eşi Necla İğci (53), toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Şükrü Yıldız da tutuklandı.

TRABZON'un Yomra ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Şükrü Yıldız'ın (79) tabancayla vurarak öldürdüğü üvey kardeşi Osman (55) ile onun eşi Necla İğci (53), toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Şükrü Yıldız da tutuklandı.

Olay, dün saat ilçeye bağlı Kayabaşı Mahallesi Soğuksu Küme Evleri mevkisinde meydana geldi. Üvey kardeş olan Şükrü Yıldız ile Osman İğci arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yıldız, üvey kardeşi Osman İğci ve onun eşi Necla İğci'yi tabancayla vurarak kaçtı. Necla-Osman İğci çifti, olay yerinde hayatını kaybetti. Savcılık incelemesinin ardından İğci çiftinin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Olay sonrası kaçan şüpheli bir süre saklandıktan sonra jandarma ekiplerince yakalandı. Gözaltı sorgusunda pişman olduğunu söylediği belirten Şükrü Yıldız, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

ÖLEN ÇİFT DEFNEDİLDİ

Tamamlanan otopsi işlemleri sonrası İğci çifti için bugün Yomra ilçesi Yeni Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası İğci çifti, Kayabaşa Mahallesi'ndeki kabristanlığa defnedildi. Cenazede İğci çiftinin çocukları gözyaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şükrü Yıldız Trabzon Yomra 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title