Haberler

Tokat Berber Dükkanında Tavan Kaplaması Düştü: 3 Yaralı

Berber dükkanında tavan kaplaması düştü: 3 yaralıBALIKESİR'in Bandırma ilçesinde bir berber dükkanında tavan kaplaması düştü, berber İbrahim Yüksel Alkan (74) ile iki müşteri yaralandı.

Berber dükkanında tavan kaplaması düştü: 3 yaralı

BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde bir berber dükkanında tavan kaplaması düştü, berber İbrahim Yüksel Alkan (74) ile iki müşteri yaralandı.

Olay Haydarçavuş Mahallesi Evyapan Sokak'taki bir berber dükkanında, çarpma nedeniye duvardan düşerek duran saatin gösterdiği gibi 16.48'de meydana geldi. 50 yıllık berber İbrahim Yüksel Alkan, emekli gazeteci Abdurahman Öz'ü (85) tıraş ettiği sırada beton sıva tavan kaplamasının bir bölümü düştü. İbrahim Yüksel Alkan ile tıraş etmekte olduğu Abdurahman Öz ve tıraş için sıra bekleyen Bayram Kahraman (68) başlarına düşen sıva parçalarından yaralandı. Yerde bulunan ve çarpma nedeniyle 16.48'de duran duvar saati çökmenin saat kaçta olduğunu gösteriyordu. Olay sırasında ayni berber dükkanında olan ancak sıva parçalarından son anda kaçarak kurtulan Ahmet Altınbaş 'Ben hatır sormak için gelmiş, oturuyordum. Tavandan su geliyor derken tavan çöktü' dedi. Olay yerine gelen 2 ambulans yaralanan 3 kişiyi Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İbrahim Yüksel Bandırma 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title