Haberler

TEM'de Feci Kaza! Metrelerce Sürüklenerek Can Verdi, Geriye Ayakkabıları ve Yemeği Kaldı

Güncelleme:

Küçükçekmece TEM yan yolda yaya geçidi olmayan yerden karşıya geçmeye çalışan adam, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Metrelerce sürüklenen 58 yaşındaki adamdan geriye şapkası, ayakkabıları ve yola savrulan yemeği kaldı.

Küçükçekmece TEM yan yolda yaya geçidi olmayan yerden karşıya geçmeye çalışan bir kişi, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Elindeki kapların içerisine yemekle işe gittiği düşünülen 58 yaşındaki adamın eşyaları da yola savruldu. Şapkası, ayakkabıları ve yemeği yola savrulan adamın ailesine ise henüz ulaşılamadığı öğrenildi.

KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN ARABA ÇARPTI

Olay, sabah 07.50 sıralarında Küçükçekmece TEM yan yol Mahmutbey istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 BMA 539 plakalı araba yan yolda seyir halindeyken yolun karşısına geçmeye çalışan Halil Çınar'a (58) çarptı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisi ile Çınar, metrelerce ileriye savuldu. Yayaya çarpan araçta da ağır hasar meydana gelirken, Çınar olay yerinde hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaza yerine gelen polis ekipleri de gerekli tutanakları tutarak sürücüyü gözaltına aldı.

YEMEĞİ YOLA SAVRULDU

Elindeki kapların içerisine yemekle işe gittiği düşünülen 58 yaşındaki adamın eşyaları da yola savruldu. Şapkası, ayakkabıları ve yemeği yola savrulan adamın ailesine ise henüz ulaşılamadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

58 yasinda çalisan.bir adam 20 li 30lu yaslarda kafelerde gün.ölduren gençlik ALLAH sonumuzu hayirli etsin

35
0
yanıtYanıtla
Dimitri:

HAKLISIN DOSTUM

yanıt0
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

kamuya giremiyosan asgari ucret caliş geçici olarak akmasa bile damlar sen çalişmak istemiyorsun galiba

yanıt0
yanıt0
kamboçyalı:

Allah rahmet eylesin . . . :''(

26
0
yanıtYanıtla
Vecihi:

Calistirin ihtiyarlari boyle devam edelim olene kadar calissin herkes gelecekteki halimiz hedef 2048 az kaldi.

21
0
yanıtYanıtla
Heybe:

Sokak aralarında, şehir içi caddelerde maalesef çok hızlı araç kullanılıyor. Sabır yok, yayalara yada diğer sürücülere saygı yok. Şimdi diyeceksiniz ki adamın orada ne işi varmış. Adam oradan karşıya geçiyor diye illaki çarpmak mı lazım. O yan yolda hız sınırı 60. Sürücüler 120-140 ile geçiyor oradan. Arkadaşlar herkesin can güvenliği için lütfen şu araçları biraz yavaş kullanalım.

19
0
yanıtYanıtla
tuba:

İnsan hayatının bu dünyada hicbir degeri olmadıgı gözler önünde giden canın hesabını kim verecek?

15
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

1 - Yoldaki hiz,serit,yaya,tabela vb.standartlar varmiymis ? 2- Boyle sacma sapan can kayiplarindan, teoride olan ama pratikde olmayan devlet vebal altinda degil mi ? 3- Yayalarin guvenli gecislerini saglamak icin illa da ust gecit dusunulmemeli..Normal caddelerdeki yaya gecitleri bile standartlarda degil.. 4- Simdi yazik degil mi bu garip cana ? 5- Allah Rahmet eylesin, ama inaniyorum ki Ahiretde kefaret olarak bu haklari alacak yetkililerden Insallah.

13
0
yanıtYanıtla
Serkan adanalı:

Allahım geride kalanlara sabır versin ailesine

13
0
yanıtYanıtla
Aktör:

imanlı gittiyse hak rahmet eylesin.

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title