Haberler

Sultangazi'de bekçilerle esnaf arasında kavga

Güncelleme:

Sultangazi'de iddiaya göre gece bekçileriyle 'Sürekli gelip müşterileri kaçırıyorsunuz iş yapamıyoruz' diyen esnaf arasında kavga çıktı. Olayda çok sayıda vatandaş gözaltına alındı.

İstanbul Sultangazi'de iddiaya göre gece bekçileriyle esnaf arasında çıkan tartışma büyüdü. Olay sırasında çok sayıda vatandaş gözaltına alındı.

"SÜREKLİ GELİYORUNUZ, MÜŞTERİLER KAÇIYOR"

Saat 00.00 sıralarında Cebeci Mahallesi P Caddesi üzerinde iddiaya göre bilardo salonu işletmeciliği yapan esnaf ve yanında bulunan 2 kişi cadde üzerinde görev yapan gece bekçilerini görünce yanlarına gelerek, "Sürekli iş yerimize geliyorsunuz müşteriler kaçıyor" deyince taraflar arasında tartışma yaşandı.

BEKÇİLER BİBER GAZI SIKTI

Büyüyen tartışma sırasında bekçiler 3 kişinin üzerine biber gazı sıkarak karşılık verince kavga çıktı. Çıkan kavgaya bazı vatandaşlar da dahil olunca bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Kavgaya dahil olan bazı vatandaşlar gözaltına alınırken bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Sultangazi'de bekçilerle esnaf arasında kavga

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Bordo Bere:

CHP GELDIGINDE ESKISI GIBI BU GEREKSIZ ISE SON VERILECEK BEKCIDE NE DEMEK ISRAF

312
350
yanıtYanıtla
Tırpan:

Sonra torbacılar, hırsızlar alkolikler senin eşini kız kardeşine sokakta tacizde bulununca sende ertesi gün hastanede ziyarete gidip keyifle olayı dinlersin. olur mu?

yanıt366
yanıt84
Ferhat Korkmaz:

Aynen bekci 1 muhtar 2 gereksiz bunlara harcanan parayi emekliye asgarl ucretliye vermeleri lazim

yanıt142
yanıt148
sade vatandaş:

inanılmaz bir şey durduk yere bekçilere saldırıyorlar ve etraftanda bu saldırıyı destekliyorlar orada kesin toplu halde gayrimeşu işler yapılıyor

349
42
yanıtYanıtla
Harun SİZER:

Niye kaçıyormuşlar rahat uyuşturucu işi yapamadıkları için filan olmasın millet bekçinin polisin olduğu yere çok daha iyi gider çoluğunu çocuğunu gönderir güvenli yer birisi rahatsız oluyorsa yasadışı işler çeviriyordur şüpheniz olmasın

319
19
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

Bekçiler ak parti gençlik kollarının maaşa çevrilmiş beline silah takılmış hali. Hiç ama hiçbir işe yaramazlar sırf zarar ziyandan başka. Bir yere geçer. gelene gidene kimlik sorarlar. İnsanları taciz ve rahatsız etmekten başka bir vazifeleri yok. Bir öğretmenden de daha fazla maaş alırlar. Sadece yazık günah.

84
227
yanıtYanıtla
Aşkın YILMAZ:

Dostum bekçiler hükümetin değil, devletin adamıdır bunu unutma ! Hükümet değişir ama bekçiler devletine hizmet etmeye devam eder. Bu yarandan dolayı öğretmen olduğunu anlıyorum. İnsanlara algı yapma hiçbir bekçi öğretmenden fazla maaş almıyor. Sana deselerki gel öğretmenliği bırak 3 katı fazla maaşla bekçi ol kabul etmeyip susar sinersin. Beçilik önceki suç oranına ve bekçilik sonrası suç oranına bak sonrada o çeneni kapat işini layıkıyla yapmaya çalış. Gocunma ! !

yanıt204
yanıt50
Mehmet :

Aşkın yılmaz Gökhan ekere mükemmel cevap vermiştim tebrikler dediğin gibi Gökan öğretmense 3katı maaşla bekçi olmaz çünkü bir senede tatiller ve hafta sonları hariç üç buçuk ay görev yapıyor .

yanıt92
yanıt19
Martin Sikertel:

Yahu bu Ankara 100. Yıl'daki bekçilere yazdım, saydırdım da... Hak da yemeyelim... Öğretmenden rahatı mı var be? Senenin yarısına yakınında tatil yap; ek ders yap, özel ders ver, tüm memur imkanlarından faydalan... Herkes şikayet etsin şu ülkede de öğretmen artık şikayet etmesin. Yan gel Osman, bir dönüm bostan.

yanıt63
yanıt16
SadeceGerçekler:

Acaba hangi suçlardan kaydın var ya da kaç kez suç işlerken bekçilere yakalandın ki böylesine bir hazımsızlık ve artniyet içerisindesin? O kadar pırıl pırıl genç çocuk çalışıyor, senin zoruna giden ne? Bana da 50 kez kimlik sordular ama hiç zoruma gitmedi.. Nasılsa burada senin saçmalıklarına cevap veremeyecekler ya! meydanı boş buldun salla..

yanıt0
yanıt2
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title