Haberler

Tartıştığı üvey babasını öldüren 15 yaşındaki çocuğun ifadesi ortaya çıktı: Canıma tak etmişti

Güncelleme:

Sakarya'da, tartıştığı üvey babasını silahla vurarak öldüren 15 yaşındaki şüpheli, savcılıktaki ilk ifadesinde "Canıma tak etmişti" dedi.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı. Üvey babasını vurarak öldüren 15 yaşındaki şüpheli, ifadesinde "Canıma tak etmişti" diyerek cinayeti üvey babasının yaptıklarına dayanamayıp işlediğini söyledi.

Olay, Erenler Yeşiltepe Mahallesi 1151. Sokak'ta 3 gün önce yaşanmıştı. 15 yaşındaki E.K, tartıştığı üvey babası 38 yaşındaki Mustafa Yavuz'u tabancayla vurup daha sonra polise teslim olmuştu. Hakim karşısına çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yeşiltepe'de lüks bir sitede işlenen cinayetin detayları da ortaya çıktı. Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan E.K., alınan güvenlik önlemleri altında savcılığa sevk edildi.

AİLE ARASINDA SÜREKLİ KAVGA YAŞANIYORDU

Şüpheli E.K., ifadesinde evde annesi, üvey kardeşi ve üvey babasıyla birlikte yaşadıklarını anlattı. 4 kişilik aile arasında sürekli kavga yaşandığını söyleyen şüpheli, üvey babasının annesi ve kendisine yönelik rahatsız edici davranışlar sergilediğini belirtti. Evde sürekli olarak kavgaların çıktığını anlatan E.K., "Canıma tak etmişti" diyerek cinayeti üvey babasının yaptıklarına dayanamayıp işlediğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşiltepe Erenler Sakarya Haberler

500

Yorumlar (11)

Berk:

Bende bosandim 3 cocuk velayeti bnde bu ulkede artik evlilik hayati yalan.boyle iyi cocuklar kucuk ama bir sekilde idare ederim yinede eve canli bomba almam.evimden ikinci evlilik uzak olsun.

15
1
yanıtYanıtla
XXXXX:

İçimi okudun insanlar çok acımasız

yanıt4
yanıt0
Umberto:

Bakalim ne Kadar vegan kalacam:-)

yanıt0
yanıt0
KARA:

RABBİM Herkezin evine huzur versin inşallah.

13
2
yanıtYanıtla
Emek akran:

Amin

yanıt4
yanıt0
melike:

ey insanlar çocuklarınız varsa ikinci evlilik yapmayınnnnn bu toplum bunu kaldıramıyor yazık olmuş ölenede öldürenede

10
2
yanıtYanıtla
ter:

Nasıl olsa yapanın yanına kar kalıyor oda biliyor birşey olmayacağını

1
5
yanıtYanıtla
dead:

yazik etdin gencligine alip basini gitseydin acaba dahami iyidi

5
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Koptum iyice ne aile bağları kaldı nede sadakât YÜCE MEVLAM kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden daha hayırlı ve güzel eylesin....

3
0
yanıtYanıtla
Demet:

Kim bililir o küçük bedeni ve yüreği nelere şahit oldu.. Keşke elini kana bulamasaydın

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title