Haberler

Ümraniye'de işe giden genç yolun karşısından gelen adam tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

Ümraniye'de işe gitmek üzere evden çıkan Batuhan Kurt, yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanan Kurt annesini arayarak "Anne ben bıçaklandım ambulansa haber verin" dedi. Bu sözleri sonrası hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybederken bıçaklanma anı kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kapalı Çarşı'daki kuyumcuda çalışan 21 yaşındaki Batuhan Kurt, işe gitmek üzere evden çıktı. Kurt, sokakta yürüdüğü sırada yanından geçen kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden yaralanan Batuhan Kurt, düştüğü yerden kalkarak koşmaya başladı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Panikle koşan genç, annesini arayarak yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Batuhan Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

"ANNE BEN BIÇAKLANDIM AMBULANSA HABER VERİN"

Batuhan Kurt'un ağabeyi Oğuz Kurt, "Dün sabah saatlerinde kardeşim evden çıkıyor işe gitmek için. Telefonla uğraşırken bıçaklanıyor. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından iki kere bıçak darbesi alıyor. Hastaneye kaldırılıyor, hayatını orada kaybetti. Olay olduktan sonra annemi arıyor. 'Anne ben bıçaklandım, ambulansa haber verin' diyor. Annem, 'Neredesin annem' dediğinde, 'Anne ben sokaktayım' diyor. Kendisi çok temiz düzgün bir insandı. 21 yaşındaydı kardeşim. Kimseyle husumeti olmayan, mahallede eş dost tarafından çok sevilen bir çocuktu. Suçluların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Emniyet güçlerinden yardım istiyoruz" dedi.

CİNAYET KAMERADA

Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yolda yürüyen şüphelinin karşısına çıkan Batuhan Kurt'u bıçaklayarak uzaklaştığı, yere düşen Kurt'un ağaya kalkarak yürüdüğü görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ümraniye 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Yusuf İNANICI:

çare şeriat kardeşim. kısasa kısas. Allah'ın hükümleri uygulanmadığı sürece cinayetlerin ardı arkası kesilmeyecek

695
732
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

kesinlikle ülkemiz en az afganistan kadar güvenli olur

yanıt5
yanıt2
doğa:

sokağın ortasında cinayet işleyen manyakların neredeyse hepsi şeriat ülkelerinden geliyor, farkında mısınız?!!

yanıt14
yanıt2
Barbaros:

Yabancı doldu 20 yılda güzel ülkem ne hale geldi

277
35
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

desem şimdi şeriat herkes ayağa kalkar şimdi çocuğu eğer suçsuz yere bıçakladıysa o kişi şeriata göre kendiside aynı şekilde kalbinden bıçaklanarak infaz edilir.Bakın bakalım bu durumda bi tane böyle cinayet daha olur mu

165
115
yanıtYanıtla
Sinem:

Oldurulen suclu da olsa onu oldurmeye hakki yok ki! Seriat sucsuzu da sucluyu da cezalandirabilir.

yanıt42
yanıt65
kadir helvacı:

kesinlikle suriye afganistan libya bunun yüzünden dünyanın en güvenilir ülkeleridir.Her sene binlerce beyin göçü alır batının hali ortada zaten

yanıt6
yanıt3
doğa:

bu cinayetleri işleyenler şeriat ülkelerinden geliyor! demek ki o kadar da harika olmuyormuş, değil mi?!

yanıt9
yanıt1
Erdal:

Bu şahıs yakalanırken polise karşı gelmiş olsa ve poliste kendini korumak için adamın alnının çatından vurulmuş olsa mesala. Olamaz mı böyle şeyler bu hayatta?

239
14
yanıtYanıtla
Tarık Kalyoncu:

Allah'ın hükümleri uygulanmadığı sürece yeryüzünde adaleti sağlayamazsınız, hiç bir kanun tam adalet için yeterli değildir.

25
133
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title